Hevivinkki: Erottaudu tomaatilla

Perustomaatin asema keittiössä on vahva ja vankkumaton, mutta kun tahtotila on erottua kilpailijoista ja jättää muistijälki asiakkaaseen, kannattaa tilauslistalle lisätä perustomaattien lisäksi erikoistomaatteja!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Ravintolakeittiössä tomaatti on yksi eniten käytetyistä kasviksista, eikä ihme: se maistuu mahtavalta sellaisenaan salaateissa ja pikkuannoksissa mutta myös valmistustavasta riippumatta osana muuta tarjontaa.

Kun tahtotila on erottua kilpailijoista ja jättää muistijälki asiakkaaseen, kannattaa katse kääntää perustomaattien lisäksi laajaan erikoistomaattivalikoimaamme. Erikoistomaateilla nostat tarjonnan elämyksellisyyden uudelle tasolle vaivatta!

Erikoistomaateilla elämyksellisyyttä tarjontaan

Vihannestukku Kespron tomaattivalikoima on laaja, ja se elää sesonkien ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Mikä alla esitellyistä on oma (tuttu tai uusi) tomaattisuosikkisi?

Tomaatti Mix

Tomaatti Mix on värikäs ja näyttävä lajitelma erikoistomaatteja. Kolmen kilon laatikossa tuleva lajitelma sisältää aina viittä eri lajiketta: Coeur de Boef-, Tiger-, Kumato-, Ananas-, Kirsikka ja Teardrop-tomaattia, joiden suhde vaihtelee hieman sesongista riippunen. Valitse Tomaatti Mix, kun haluat päivittää ruokalistan tomaattia sisältävät annokset kauniin herkullisiksi ja näyttäviksi.

Tomaattimix 1lk 3kg

Tomaatti Mix 3kg 1lk Espanja SAP: 21609629

Myyntierä 3kg:n laatikko

Luumutomaatti San Marzano

San Marzano -tomaatti on ominaisuuksiltaan ruoanvalmistuksessa ylistetty tomaatti – erityisesti italialaisessa keittiössä. Maku on aromaattinen ja täyteläinen mutta pehmeä eikä lainkaan kitkerä, ja se voimistuu lämmitettynä entisestään. San Marzano -tomaatit sopivat erinomaisesti tomaattikastikkeisiin, keittoihin, pizzoihin ja pastoihin, mutta ovat herkullisia myös sellaisenaan!

Tomaat san marzano

Luumutomaatti San Marzano ES/BE 1lk SAP: 21200422

Myyntierä 4kg, Kespron noutotukuista vaa’alta

Kumato-tomaatti

Kumato-tomaatit erottuvat joukosta niin upean makunsa kuin sävynsä ansiosta. Maku on kuorta myöten intensiivinen ja voimakas, hedelmäliha mehukasta ja makeaa. Kumato on omiaan osana juhlavia alku- ja pääruoka-annoksia, mutta sitä kannattaa myös lisätä salaatteihin ja muihin ruokiin makua ja väriä tuomaan. Soveltuu hyvin myös uunitomaatiksi!

Kumato

Tomaatti Kumato 6kg 1lk SAP: 21683757

Myyntierä 6kg

Helmitomaatti

Helmitomaattia suloisempaa tomaattia tuskin löytyy hakemalla – niin siro, herkullinen ja valloittava tomaattilajike maailman pienin tomaatti on! Lajike tunnetaan maailmalla nimellä Tomberry, mutta Suomessa nimike helmitomaatti on tutumpi. Helmitomaatit ovat kuin karkkeja: mehukkaan sisuksen maku on makea ja suutuntuma koukuttavan rapea. Lisää helmitomaatteja annoksiin koristeeksi ja hurmaa asiakkaasi!

helmitomaatti-tomberry

Helmitomaatti punainen 125g ES 1lk SAP: 21546634

Myyntierä 1 x 125g:n rasia

Intense-tomaatti

Lyömätön tomaattivalinta erityistarpeeseen, jossa maun lisäksi tärkeää on tomaatin valumattomuus. Intense-tomaatti onkin must viipaloituna esimerkiksi leipien välissä ja buffetissa, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen myös pieneksi paloiksi pilkottuna esimerkiksi salsoissa sekä couscous ja tabulleh-salaateissa. Vaikka Intense-tomaattien hedelmäliha on kiinteämpää, ei maku jää muihin tomaatteihin verraten varjoon.

Intensetomaatti

Intense tomaatti ES/NL 1lk SAP: 21105559

Myyntierä 6kg, Kespron noutotukuista vaa’alta

Nams-terttutomaatti

Nams-tomaatit ovat kotimaisten tomaattien aatelistoa: niiden maku, rakenne, väri sekä mehukkuus ovat omaa luokkaansa. Huippuominaisuuksien takana ovat maltillinen ja pitkä kypsytysaika, tomaatille erinomaiset kasvuolosuhteet sekä se, että siemenlajikkeet on valikoitu parhaan maun – ei tehokkaimman kasvun – kriteeriä vaalien.

Nams Irtotertut kespronet

Nams Terttutomaatti Suomi 1lk SAP: 21478446

Myyntierä 4kg:n laatikko, Kespron noutotukuista vaa'alta

Onko mielessäsi jokin tietty tomaattilajike, jonka toivoisit Vihannestukku Kespron valikoimaan? Kerro siitä omalle myyjällesi tai suoraan Vihannestukun tiimille: kesprovihannestukku@kesko.fi!

Vihannestukku Kespron tuottama Hevivinkki-juttusarja on omistettu kasviksille! Kirjoituksissa on tarjolla tuoreimmat ideat ja uutta inspiraatiota ajankohtaiseen tarjontaan. Keskiössä ovat sesongin parhaat raaka-aineet, kiinnostavimmat trendit ja ilmiöt sekä raikkaimmat ideat ravintolakeittiöön. Sosiaalisessa mediassa hevi-aiheista sisältöä löydät ja voit myös jakaa tunnistein: #hevivinkki #vihannestukku.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä