Laaja tomaattivalikoima ammattilaisille

Kespron laaja ja monipuolinen tomaattivalikoima kattaa ammattilaisten vaativimmatkin tarpeet.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Kesprosta saat kolmisenkymmentä erilaista tomaattia, joilla luot näköä ja makua annoksiin. Valikoimaa on vihreistä keltaisiin ja punaisiin, miniluumutomaateista pihvitomaatteihin, kokonaisista tomaateista eri tavalla paloiteltuihin.

Kaikkiin käyttötarkoituksiin on tarjolla paras vaihtoehto. Esimerkiksi täytetyt pihvitomaatit sopivat pääkomponentiksi kasvisruokalistalle ja vihreistä tomaateista syntyy erinomaisia vegaanisia pääruokia ja lisukkeita.

Tomaattivesi tehdään kypsistä tomaateista valuttamalla. Käytä kastikkeissa tai vaikka juomaseoksissa.

Paistetut vihreät tomaatit

Kuumennusta kestävät vihreät tomaatit sopivat friteerattavaksi alabamalaiseen tapaan, mutta ne ovat herkkua myös perinteisesti korppujauhoilla paneroituina ja pannulla paistettuina. Alabamalainen paistetut vihreät tomaatit -klassikkoannos valmistuu pyörittelemällä paksuhkot tomaattiviipaleet tai -lohkot maissisessa friteeraustaikinassa ja uppopaistamalla suupalat öljyssä rapeapintaisiksi.

Täytetyt tomaatit

Kookas pihvitomaatti on täydellinen kehys täytetylle tomaatille. Voit kaltata tomaatin, kovertaa sisuksen ja täyttää esimerkiksi Menu Nyhdetyllä linssi-herne-tattarilla ja Menu Savujuustocremellä. Kypsennä tomaatit uunissa tai grillissä. Tomaattien koverretut sisukset voit valuttaa tomaattivedeksi samaan tapaan kuin ylikypsät tomaatit.

Marinoidut tomaatit

Pikamarinoidut tomaatit ovat näyttävä lisä annoksiin – erityisesti kun marinadiin upottaa erivärisiä miniluumu- tai kirsikkatomaatteja. Myös kokonainen rivi terttutomaatteja on marinoituna komea lisuke. Sekoita marinadi Menu Valkoviinietikasta, rypsiöljystä, suolasta, sokerista ja hienonnetusta basilikasta. Anna pienten tomaattien tai tomaattiviipaleiden olla liemessä 20–60 minuuttia ennen tarjoamista.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä