5 vinkkiä ammattikeittiöiden vapputarjoiluun

Vappu = kevään kovimmat myyntimahdollisuudet ovat jälleen käsillä. Poimi tästä taatusti tuoreimmat ideat ja hevi-vinkit, joiden avulla teet vapun tarjonnasta kannattavan ja mieleenpainuvan!

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Kespro

Kevät on ravintoloille todellinen mahdollisuuksien ajanjakso! Huhti–toukokuun vaihteeseen osuvat vappuaatto ja vappupäivä mahdollistavat ylimääräisen myyntipiikin, kunhan suunnittelet vappuaaton illallismenun ja vappupäivän brunssitarjonnan huolella.

brunssikattaus

Luo vetovoimainen ja kannattava vapputarjonta

Vappu tarjoaa ravintoloille otollisen mahdollisuuden kannattavaan myyntipiikkiin, kunhan tarjonta on suunniteltu fiksusti ja siitä on viestitty huolellisesti. Vappuaattona monet ovat vielä päivän töissä mutta vappupäivänä 1.5. vapaalla. Illallinen töiden jälkeen on helppo ratkaisu ja houkuttelee takuuvarmasti – puhumattakaan perinteitä kunnioittavasta brunssista vappupäivänä. Poimi tästä vinkit, joilla onnistut!

Vinkit vapputarjoiluun

1. Hyödynnä sesongin raaka-aineita

Tarjoatpa vappuna illallista tai brunssia, käytä teemaan sopivia, trendikkäitä ja hintapisteeltään erinomaisia kevään sesonkikasviksia mahdollisimman monipuolisesti. Saat samalla kannattavamman katteen, houkuttelevaa väriä, visuaalisuutta ja vastuullisuutta annoksiin!

2. Peruna sopii moneen

Peruna on pop! Tarjoa illallisella maukkaita lajikkeita, jotka toimivat pyreenä, paahdettuna, paistettuna tai sellaisenaan. Kokeile esimerkiksi valikoimamme rosamundaa, viettelevän sävyistä blue congoa tai puikulaperunoita, jotka veitsikuorittuna säästävät työtä keittiössä. Vappubrunssilla ruokaisa perunasalaatti on must.

Valmista oma suosikkikastikkeesi, misaa muut ainekset, sekoita ne kuorellisten kokonaisten tai puolikkaiden Menu pikkuperunoiden joukkoon ja valmista tuli! Muista myös kevään ensimmäiset uudet perunat, joiden makua on mahdoton vastustaa!

3. Hurmaa salaateilla

Kevättä ja kesää kohden mentäessä raikkaiden salaattien suosio kasvaa, mutta kiireessä niiden valmistus pilkkomisineen, pesuineen ja linkouksineen saattaa tuntua työläältä. Voitat reilusti lisäaikaa ja vähennät syntyvän hävikin määrää, kun käytät valmiiksi pestyjä ja pilkottuja salaattipohjia. (Jos et vielä aikaisemmin ole todennut tätä käytännössä, nyt on aika!) Kokeile myös babypinaattia, krasseja ja yrttejä, joilla tuot väriä ja makua viher-, kvinoa- ja couscoussalaatteihin, lisukkeisiin, erilaisiin täytteisiin tai vaikka smoothieisiin!

4. Kekseliäät leivokset

Tarjoa vappubrunssilla kasviksia ja hedelmiä sekä niillä rikastettuja leivoksia, tahnoja, kastikkeita tai muita annoksia mahdollisimman monipuolisesti. Kokeile banaanileipää, bataattivohveleita, punajuurihummusta tai trendikkäitä sieniä osana tarjontaa.

5. Muista raikkaat hedelmät ja maukkaat marjat!

Rakastetut hedelmäklassikot, omena- ja appelsiinilohkot, kuuluvat aamiaisen vakiotarjontaan, mutta tarjoa vappubrunssilla niiden ohella mehukkaita ja makeita meloni- ja ananaspaloja. Muista myös mansikat, vadelmat, versot ja kukat, joilla viimeistelet annokset mieleenpainuvan kauniiksi.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä