Hevivinkki: Kiehtova valikoimauutuus Floregano®

Kaunis kuin kukka ja aromikas kuin Välimeren tuore yrttivalikoima on yhtä kuin valikoimamme uutuus Floregano. Lue tästä, mistä on kyse!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Jo nimi Floregano® antaa hyvin vihiä siitä, mistä on kyse: Nimen alkuosa ”flore” viittaa sanaan flower eli kukka kun taas nimen loppuosa ”gano” sanaan oregano. Floregano® – valikoimamme uusin tulokas – onkin syötävä kukka, jonka makumaailma siivittää Välimerelle: kuvittele tuore oregano, jonka maussa voit aistia myös häivähdyksen basilikaa, rosmariinia ja timjamia.

Floregano-tuotekuva

Floregano tuo annoksiin hurmaavaa makua ja omintakeista kauneutta

Floreganon kaunis vaaleanvihreä sävy ja kukan muoto ovat omiaan viimeistelemään vaativammankin asiakaskunnan annokset alkupaloista jälkiruokiin ja juomiin.

Välimerellinen makumaailma tekee floreganosta täydellisen loputtoman monen makuparina.

Erotu joukosta ja viimeistele Floreganolla niin pizzat, pastat kuin tapas-annokset. Kokeile Floreganoa myös jälkiruoissa, esimerkiksi juustojen lisukkeena tomaattihillokkeen tai paksun balsamicosiirapin kera tarjoiltuna. Mieleenpainuva makuelämys syntyy myös, kun tarjoat Floreganoa tahmean suklaakakun ja suolakaramellijäätelön koristeena.

Floreganoa kannatta kokeilla ehdottomasti myös nousussa olevien aasialaisten makujen kaveriksi – yhdistelmä on yllättävä mutta mieleenpainuvan herkullinen!

Saatavilla ympäri vuoden

Floreganon saatavuus on vakaa, ja sitä on saatavilla ympäri vuoden. Pakkaus sisältää 20 kukkaa. Tuotetta säilytetään kylmässä, 2–7 °C:n lämpötilassa.

Tilaa, tutustu ja ihastuta asiakkaasi

floregano-paketti Floregano 20kpl 1lk NL SAP: 21681841

Vihannestukku Kespron tuottama Hevivinkki-juttusarja on omistettu kasviksille! Kirjoituksissa on tarjolla tuoreimmat ideat ja uutta inspiraatiota ajankohtaiseen tarjontaan. Keskiössä ovat sesongin parhaat raaka-aineet, kiinnostavimmat trendit ja ilmiöt sekä raikkaimmat ideat ravintolakeittiöön. Sosiaalisessa mediassa hevi-aiheista sisältöä löydät ja voit myös jakaa tunnistein: #hevivinkki #vihannestukku.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä