Kalatukku Kespro

Suomen paras kalakauppa? Kalatukku Kespron tiskistä löytyy kala- ja äyriäistuotteita laidasta laitaan – laatu ja vastuullisuus ykköskriteerinä. Kalatukku E. Eriksson on osa Kesproa, mikä mahdollistaa myös Kalatukku E. Erikssonin tuotteiden jakelun koko Suomeen.

Suomen paras kalakauppa? Kalatukku Kespron tiskistä löytyy kala- ja äyriäistuotteita laidasta laitaan – laatu ja vastuullisuus ykköskriteerinä. Kalatukku E. Eriksson on osa Kesproa, mikä mahdollistaa myös Kalatukku E. Erikssonin tuotteiden jakelun koko Suomeen.

Kalatukku Kespro on vastuullinen kumppani kalakaupoilla

Kaikki Kalatukku Kespron valikoiman tuotteet täyttävät niille asetetut tiukat tuotelaatu- ja vastuullisuuskriteerit. Valikoima kattaa arkea helpottavat ja hyvän hintapisteen tuotteet, kuten fileet, annospalat, pidemmälle jalostetut sekä esikypsennetyt tuotteet. Kalatukku Kesprosta löydät tuotteet erikoisempiinkin annoksiin, löytyyhän valikoimasta esimerkiksi partaveitsisimpukoita ja ostereita. Yhteistyö Kalatukku E. Erikssonin kanssa on edelleen monipuolistanut Kalatukku Kespron kala- ja äyriäisvalikoimaa. Näin pystymme tarjoamaan teille erityisen laajan tuorekalavalikoiman. Kespron logistiikan ansiosta myös Kalatukku E. Erikssonin valikoima on saatavilla ympäri Suomen.

Aina tuoretta ja vastuullista kalaa!

Erityisen laaja valikoima volyymituotteista räätälöityihin ratkaisuihin

Kalatukku E. Eriksson on osa Kesproa

Lue uusimmat artikkelit ja puheenaiheet

Kalatuotteet ravintoloille Kesprosta

Kalatukut palvelevat: tutustu valikoimaan tai kysy lisää myyjältäsi!

Inspiroidu mahdollisuuksista: turskavinkit

Turska on paitsi hyvän hintapisteen raaka-aine, myös trendikäs kala. Se on uskomattoman monipuolinen – turskasta voi valmistaa lukemattomia erilaisia annoksia. Mitä turskasta tehdään maailmalla juuri nyt?

Uudistuva ja vastuullinen Kalatukku E. Eriksson on osa Kesproa

Kalatukku E. Erikssonin tuotteissa on aito käsityöläisyyden leima. Tukkuliike valmistaa vaativia, asiakkaalle räätälöityjä kala- ja äyriäistuotteita, kuten käsin leikattuja fileitä ja annospaloja. Monipuolinen valikoima sisältää lisäksi muun muassa rapuja, susheja, mätejä, erilaisia catering-tuotteita, tuhansia eri seafood-tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Lisäksi Kalatukku E. Erikssonin ammattilaiset jakavat mielellään kala-alan asiantuntijuutta myös muille. Tutustu valikoimaan, tarkista Kespronetistä päivän hinta ja tilaa tuotteet muun kuorman mukana ravintolaasi!

Erikoisuutena räätälöidyt kala- ja äyriäistuotteet, sekä käsin leikatut annospalat, fileet ja sushit. Lisäksi Kalatukku E. Eriksson valmistaa osaa Kalatukku Kespron Menu-tuotteista.

Kalatukku E. Eriksson toimii Helsingin Roihupellossa ja on osa Kesproa, mikä mahdollistaa tukkutuotteiden jakelun kaikkialle Suomeen.

Kalatukku E. Erikssonille on myönnetty MSC-, ASC- ja Luomu-sertifikaatit, sekä FSCC 22000 -elintarviketurvallisuussertifikaatti.

Vastuullisuus tärkeänä osana Kalatukku Kesproa

Vastuullisen valikoiman ja kestävän kalastuksen tukeminen on meille sydämen asia. Suosimme valikoimapäätöksissä tuotteita, jotka täyttävät sekä vastuulliseen kalastukseen että vastuulliseen kalankasvatukseen liittyvät kriteerit. Vastuullista ja asiakaslähtöistä valikoimaa kasvatetaan seuraten tarkasti WWF:n kalaoppaan suosituksia.

Vastuullista kalaa nyt ja tulevaisuudessa Kalatukku E. Erikssonilta

MSC myönsi vuoden 2022 Kultainen Kala -palkinnon Kesproon kuuluvalle Kalatukku E. Eriksson Oy:lle. Palkinto myönnetään joka vuosi yhdelle MSC:n yhteistyökumppaneista, joka tahollaan tekee töitä vastuullisesti pyydettyjen merenelävien tunnettuuden lisäämiseksi.

Kespron ammattilaisten asiantuntemukseen voit luottaa


Seuraamme jatkuvasti markkinan kehitystä ja teemme toimenpiteitä taataksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet.


Apunamme on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto niin kotimaassa kuin maailmallakin.


Tuoteturvallisuus ja -laatu ovat keskeisessä roolissa koko toimitusketjussa.

Asiakas ohjaa valikoiman rakentumista

Kespro Tuoretukun vihannes-, liha- ja kalatukku kuuntelevat asiakkaiden toiveita herkällä korvalla.­ Valikoimissa­ otetaan huomioon myös sesongit, ­ajankohtaiset trendit ja monipuolisuus.

Tuoreimmat toimitukset ja saatavuus

Kalatukut Suomessa

Katso myös...