Kalatukku Kespro

Suomen paras kalakauppa tai äyriäistukku? Kalatukku Kespron tiskistä löytyy kala- ja äyriäistuotteita laidasta laitaan – laatu ja vastuullisuus ykköskriteerinä. Kalatukku E. Eriksson on osa Kesproa, mikä mahdollistaa myös Kalatukku E. Erikssonin tuotteiden jakelun koko Suomeen.

Suomen paras kalakauppa tai äyriäistukku? Kalatukku Kespron tiskistä löytyy kala- ja äyriäistuotteita laidasta laitaan – laatu ja vastuullisuus ykköskriteerinä. Kalatukku E. Eriksson on osa Kesproa, mikä mahdollistaa myös Kalatukku E. Erikssonin tuotteiden jakelun koko Suomeen.

Kalatukku Kespro on vastuullinen kumppani kalakaupoilla

Kaikki Kalatukku Kespron valikoiman tuotteet täyttävät niille asetetut tiukat tuotelaatu- ja vastuullisuuskriteerit. Valikoima kattaa arkea helpottavat ja hyvän hintapisteen tuotteet, kuten fileet, annospalat, pidemmälle jalostetut sekä esikypsennetyt tuotteet. Kalatukku Kesprosta löydät tuotteet erikoisempiinkin annoksiin, löytyyhän valikoimasta esimerkiksi partaveitsisimpukoita ja ostereita. Yhteistyö Kalatukku E. Erikssonin kanssa on edelleen monipuolistanut Kalatukku Kespron kala- ja äyriäisvalikoimaa. Näin pystymme tarjoamaan teille erityisen laajan tuorekalavalikoiman. Kespro Logistiikan ansiosta myös Kalatukku E. Erikssonin valikoima on saatavilla ympäri Suomen.

Sesongissa nyt

Kannattavaa liiketoimintaa sesongin tuotteilla!

Kai tiesit, että kokoamme joka kuukausi helposti yhteen paikkaan tuoreimmat sesongin tuorevalikoiman kuulumiset – satokauden parhaimmistosta saatavuustiedotteisiin. Mukana lihatukku-, kalatukku- ja vihannestukkukuulumiset sekä muut tärkeät tärpit.


Valikoima

Vain Kesprosta

Kalatukku E. Eriksson

Kalatukku E. Erikssonin tuotteissa on aito käsityöläisyyden leima. Tukkuliike valmistaa vaativia, asiakkaalle räätälöityjä kala- ja äyriäistuotteita, kuten käsin leikattuja fileitä ja annospaloja. Monipuolinen valikoima sisältää lisäksi muun muassa rapuja, sushitarvikkeita, mätejä, erilaisia catering-tuotteita, tuhansia eri seafood-tuotteita sekä suuria tuotantokapasiteetteja vaativia volyymituotteita. Lisäksi Kalatukku E. Erikssonin ammattilaiset jakavat mielellään kala-alan asiantuntijuutta myös muille. Tutustu valikoimaan, tarkista Kespronetistä päivän hinta ja tilaa tuotteet ravintolaasi!


Erikoisuutena räätälöidyt kala- ja äyriäistuotteet, sekä käsin leikatut annospalat, fileet ja sushitarvikkeet. Lisäksi Kalatukku E. Eriksson valmistaa osaa Kalatukku Kespron Menu-tuotteista.

Kalatukku E. Eriksson toimii Helsingin Roihupellossa ja on osa Kesproa, mikä mahdollistaa tukkutuotteiden jakelun kaikkialle Suomeen.

Kalatukku E. Erikssonille on myönnetty MSC-, ASC- ja Luomu-sertifikaatit, sekä FSCC 22000 -elintarviketurvallisuussertifikaatti.

Vastuullisuus

Vastuullinen tapa toimia on osa jokaisen kesprolaisen työtä. Osana Kesko Oyj:tä Kespro on sitoutunut yhteisesti sovittuihin periaatteisiin, jotka ohjaavat kaikkien K-ryhmäläisten toimintaa. Vastuullisen valikoiman ja kestävän kalastuksen tukeminen on meille sydämen asia. Suosimme valikoimapäätöksissä tuotteita, jotka täyttävät sekä vastuulliseen kalastukseen että vastuulliseen kalankasvatukseen liittyvät kriteerit. Vastuullista ja asiakaslähtöistä valikoimaa kasvatetaan seuraten tarkasti WWF:n kalaoppaan suosituksia.


Myynti

Kespro Tuoretukun vihannes-, liha- ja kalatukku kuuntelevat asiakkaiden toiveita herkällä korvalla.­ Valikoimissa­ otetaan huomioon myös sesongit, ­ajankohtaiset trendit ja monipuolisuus. Seuraamme jatkuvasti markkinan kehitystä ja teemme toimenpiteitä taataksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet. Apunamme on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto niin kotimaassa kuin maailmallakin. Tuoteturvallisuus ja -laatu ovat keskeisessä roolissa koko toimitusketjussa. Kysy lisää Kespron asiakaspalvelusta tai myyjältäsi!


Hedelmät, vihannekset ja liha

Kespron tuoretuotteiden laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja ravintoloiden kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Tutustu kalavalikoiman lisäksi Kespron liha-, hedelmä-, vihannes- sekä kukka- ja viherkasvivalikoimaan!


Kalatukut

Katso myös...