Arvostettua turskaa kalatukusta

Vaellusturska eli skrei on Kalatukku E. Erikssonin kevään huipputuotteita. Puhdas, raikas maku ja kiinteä, isosyinen liha tekevät vaellusturskasta yhden maailman arvostetuimmista kaloista.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Vaellusturska skrei on MSC-merkittyä, pitkälläsiimalla ja vapakalastamalla pyydettyä täysimittaista turskaa, joka toimitetaan Kalatukku E. Erikssonin kautta Kespron asiakkaille jäitettyinä tuoreina fileinä.


Skrei-turska ja portviinirisotto

Turskaa ja portviinirisottoa valkoisella lautasella

Hauduta suolalla ja pippurilla maustetut turskapalat timjamin seurassa 90-asteisessa uunissa juuri ja juuri kypsäksi. Viimeistele Davigelin juustorisotto portviinillä ja valmista annoksen kastikkeeksi mantelivaahto paahdetuista mantelilastuista, freesatusta sipulista ja maidosta.


Vaellusturskan saatavuus on tammi-huhtikuu

Basilikagraavattu turska-mozzarella

Hiero basilikasta, suolasta ja sokerista tehty seos tuoreen turskafileen pintaan ja anna graavautua kelmussa kylmässä vuorokausi. Täytä sitten mozzarellalevy punaisella pestolla, rucolalla ja basilikaturskalla. Rullaa, vetäytä ja viimeistele seesaminsiemenillä.

Mantelinen turska-piccata

Pyörittele sulatetut Star Culinar turskan selkäfileepalat suolalla maustetussa mantelijauhossa ja paista ne oliiviöljyssä. Valmista samassa pannussa kastike kanaliemestä, sitruunanmehusta ja kapriksista.

Välimeren kalapata

Nordlandic Kolmen kalan kuutioista valmistat kirsikkatomaateilla ja artisokansydämillä rikastetun uunipadan, jota värittävät paprika, tomaattisose ja harissa. Hapot otetaan valkoviinistä ja herkullista suolaisuutta kapriksista. Tarjoa kyytipojaksi Levain-leipää!

Viinisuositus

Cattin Pinot Noir Steinbach -viinipullo

Keskitäyteläinen, klassisen marjaisa ja maanläheinen pinot noir on huippuvalinta turskalle ja tummalle risotolle.

21555566 Cattin Pinot Noir Steinbach 2013 23,90/plo (me 6)

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä