KKV hyväksyi Keskon ja Kalatukku E. Erikssonin yrityskaupan

KKV hyväksyi yrityskaupan 27.6.2018 ja kaupan päätös järjestettiin 2.7.2018. Asiakkaat pääsevät syksystä alkaen hyödyntämään täysipainoisesti laajentunutta valikoimaa.

Julkaistu

Kesko kertoi 1.6.2018 Reinin lihan ja Kalatukku E. Erikssonin liittymisestä tukkukauppa Kesproon. Kalatukku E. Erikssonin osalta yhdistyminen edellytti Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän. KKV hyväksyi yrityskaupan 27.6.2018 ja kaupan päätös järjestettiin 2.7.2018. Asiakkaat pääsevät syksystä alkaen hyödyntämään täysipainoisesti laajentunutta valikoimaa.

– Ensimmäiset palautteet molempien yritysten kuin myös Kespron asiakkailta ovat olleet erittäin positiivisia. Laadukkaiden tuoretuotteiden valikoiman lisääntyminen on otettu erittäin tervetulleena uudistuksena, Kespron johtaja Mika Halmesmäki toteaa.

– Saimme Kesproon sellaista tuoretuotteiden laatuosaamista, jota meillä ei ole aikaisemmin ollut. Pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme täysipainoisesti markkinoiden kattavimman tukkuvalikoiman, kertoo Halmesmäki.

– Reinin lihan ja Kalatukku E. Erikssonin nykyisten asiakkaiden osalta ei tapahdu yrityskaupassa muutoksia. Nykyisiä asiakkaita palvellaan samalla joustavuudella ja laadulla kuin aiemminkin, sanoo Halmesmäki.

Seuraavaksi Kalatukku E. Erikssonin ja Reinin lihan laatutuotteet tuodaan vähitellen kaikkien suomalaisten ravintola-asiakkaiden ulottuville. Molemmat yritykset pystyvät tulevaisuudessa hyödyntämään Kespron tehokasta logistiikkaa pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Laajemman asiakaskunnan saataville tuotteet saapuvat syksyn aikana.

Keskon lehdistötiedote 1.6.2018 ”Kesko ostaa Reinin lihan ja Kalatukku E. Erikssonin"

Lisätietoja: Mika Halmesmäki, johtaja, Kespro, puh. 050 502 3582

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä