K rekka

Kespro Logistiikka

Kespro Logistiikka on osa laajaa ja vastuullista Kesko Logistiikka -palvelukokonaisuutta. Toiminnan ydin on Kespro Logistiikkapalvelu: varmistamme foodservice-alan vastuulliset hankinta- ja logistiikkapalvelut ammattilaiskeittiöille – varastoinnista kuljetukseen.

Kespro Logistiikka on osa laajaa ja vastuullista Kesko Logistiikka -palvelukokonaisuutta. Toiminnan ydin on Kespro Logistiikkapalvelu: varmistamme foodservice-alan vastuulliset hankinta- ja logistiikkapalvelut ammattilaiskeittiöille – varastoinnista kuljetukseen.

Kespro Logistiikkapalvelu

Kespro Logistiikkapalvelu tekee Kespron foodservice-asiakkaiden arjesta vaivattomampaa tarjoamalla nopean tilaustoimitusrytmin sekä asiakkaan tarpeita palvelevat toimituspäivät ja toimituksen aikaikkunan. Kokoa liiketoimintaasi sopiva kokonaisuus useista eri monipuolisista vaihtoehdoista asiantuntevien myyjiemme avustuksella.


Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan.

Myyntihenkilö-ikoni

Paras palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta.

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi.

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Logistiikka ammattikeittiöille Kesprolta

Kespro Logistiikka varmistaa, että Kespron foodservice-asiakkaat saavat tarvitsemansa tuotteet vastuullisesti, virheettöminä, sovittuna aikana sekä sopivaan paikkaan toimitettuina. Nopea tilaustoimitusrytmi, sekä toimituspäivät ja toimituksen aikaikkuna rakennetaan vastaamaan ravintolasi tarpeita. Valtakunnallisen jakeluverkostomme avulla pystymme palvelemaan laadukkaasti ympäri Suomea. Kun valitset Kespron, valitset toimivan ja toimitusvarman logistiikan lisäksi asiakkaan tarpeet aidosti huomioivan tukkukaupan. Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen, sillä tavoitteenamme on tehdä asiakkaamme arjesta mahdollisimman helppoa ja sujuvaa!

Kespro Logistiikka osana K-ryhmää

Kespro Logistiikka on Keskon omistama tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä, joka tarjoaa logistiset palveluratkaisut ammattilaiskeittiöille. Kesko Logistiikka on Suomen suurimpia logistiikkapalveluiden tuottajia: osana tätä kokonaisuutta tarjoamme räätälöityjä ja monipuolisia ratkaisuja ja palveluja ammattilaiskeittiö- ja HoReCa-asiakkaidemme tarpeisiin. Kansainvälinen kuljetus- ja huolintaosaaminen, kattava lämpötilahallittu kuljetus- ja terminaaliverkosto sekä mittava varastokapasiteetti tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyiset ratkaisut.

Sertifikaatit takaavat laadun

Kespro Logistiikka ja Kesko Logistiikka varmistavat toiminnassaan K-ryhmän yhteiset periaatteet ja politiikat – laadunhallinta tarkoittaa, että yhteiset tavoitteet ja toimintatavat on ennalta sovittu. Laatu- ja elintarviketurvallisuuspolitiikan on hyväksynyt Kespron ja Kesko Logistiikan johto. Viestimme avoimesti laatu- ja elintarviketurvallisuusasioista sidosryhmillemme ja henkilöstöllemme. Myös pääyhteistyökumppaneiden edellytetään noudattavan ympäristöjohtamisen periaatteita.

ISO 9001

Kaikki Kespron toiminta on ISO 9001 –laatujärjestelmän mukaista. Elintarvikkeiden käsittelyyn liittyvät riskit hallitaan HACCP-järjestelmän avulla.

FSSC 22000 (pakastevarasto)

Pakastevarastoinnin turvallisuutta ylläpidetään ja kehitetään sertifioidun elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän (FSSC 22000) mukaisesti.

FSSC 22000 (KV1 keskusvarasto)

FSSC 22000 –järjestelmä kattaa lisäksi Kespro Logistiikan kuljetukset ja varastoinnin KV1-varastoinnin sekä sieltä lähtevien kuljetusten osalta.

ISO 14001

Kesko Logistiikalla on ollut jo vuodesta 2001 lähtien sertifioitu ympäristöjärjestelmä ISO 14001, joka kattaa varastointi-, terminaali- sekä kuljetustoiminnot Suomessa.

Oiva-raportit

Elintarviketurvallisuutta arvioidaan myös Ruokaviraston koordinoimien Oiva-raporttien avulla.

Työpaikat

Haluatko olla yksi vastuullisen varasto- ja logistiikka-alan tulevaisuuden avaintekijöistä? K-Logistiikka tarjoaa mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä urapolkuja: tehtävät vaihtelevat ulkomaankuljetusten ja jakelukuljetusten hoitamisesta varastointiin sekä erilaisiin asiantuntija- ja esihenkilötehtäviin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä joustavat työvuorot. Tutustu logistiikan työtehtäviin ja jätä hakemus! Voit jättää myös avoimen hakemuksen, mikäli sopivaa tehtävää ei juuri tällä hetkellä löydy.


Ota yhteyttä

Kiinnostuitko Kespron asiakkuudesta? Noutotukkumme palvelevat sinua ympäri Suomea, lisäksi Keskon koko Suomen kattava logistiikka- ja jakeluverkosto toimittaa tilaamasi tuotteet perille toimitettuna. Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Tarjoamme laajan, laadukkaan, varmuudella toimitettavan ja hinnaltaan kilpailukykyisen tukkuvalikoiman – ja sen lisäksi verrattoman palveluasenteen. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.


Lue lisää Kespro Logistiikasta