Pahvinkeräyspalvelu – Kespro Logistiikkapalvelu

Kespron pahvinkeräyspalvelu osana paluulogistiikkapalveluja varmistaa sujuvan arjen! Kierrätä pahvit helposti: valmistele vain pahvirullakot paluulomakkeineen, me hoidamme loput!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Näin palvelu toimii

Ovatko ravintolasi kierrätystilat ahtaat tai eikö niitä ole ollenkaan? Logistiset lisäpalvelut tarjoavat paluulogistiikan täydennykseksi myös pahvinkeräyspalvelua. Valmistele pahvirullakot sekä paluulomake, Kespron kuljettaja hoitaa loput!

1. Ei erillistä sopimusta

Kespron asiakkaana saat pahvinkeräyspalvelun helposti käyttöön. Laskutamme vain toteutuneesta palvelun käytöstä eli palautetuista yksiköistä. Laskutusväli on yksi kuukausi.

2. Valmistele kierrätettävät materiaalit

Pura, litistä ja laita keräyspahvit pystyasennossa rullakkoon.

3. Täytä paluulomake – Kespron kuljettaja hoitaa loput!

Kuljettaja hyväksyy palautuksen ja kirjaa jakeet ajoneuvopäätteeseen vain asiakkaan täyttämää paluulomaketta vastaan.

Huom! Kespron kuljettaja ei voi ottaa yksiköitä mukaan ilman paluulomaketta ja siihen merkittyjä tietoja. Paluulomakkeet tulee laittaa selvästi merkittyyn paikkaan palautuvien tavaroiden välittömään läheisyyteen. Mikäli lomakkeita ei löydy tai tarvitset lisää paluulomakkeita, voit tilata niitä normaalisti kuorman mukana, joko tilauskanava Kespronetistä tai Kespron asiakaspalvelusta. Paluulomakkeet toimitetaan seuraavan kuorman yhteydessä.


4. + Pahvipaalien palautus

Ja kyllä, mahdollista on myös palauttaa pahvipaaleja.

Huom! Paalin palauttamiseen tarvitaan lava ja lavan liikuttamista varten apuväline, kuten pumppukärryt. Kuljettajalla ei ole mukana tarvittavaa apuvälinettä lavan liikuttamiseen.

Kespro ravintolatukku kuljetusauto

Mikä materiaali soveltuu keräyspahviksi?

Keräyspahviksi soveltuu...

Pääasiassa keräyspahviksi käy mikä tahansa puukuituinen pahvimateriaali, kuten pahvilaatikot, ruskea kartonki, voimapaperi, aaltopahvi ja ruskeat paperikassit.

Keräyspahviksi ei sovellu...

Keräyspahviksi ei saa kierrättää märkiä tai likaisia pahveja, folio- tai kelmupahveja, styroksia, muovia tai nestepakkauksia.

Lisätiedot

Kysy lisätietoja Kespron yhteyshenkilöltäsi tai asiakaspalvelusta. Tutustu myös Kespron vastuullisuuteen sekä osana Kespron muihin logistiikkapalveluihin.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä