Paluulogistiikkapalvelut – Kespro Logistiikkapalvelu

Säästä jätemaksuissa ja varmista tukkutilauksesi vastuullisuus toimitusketjun loppuun asti Kespron paluulogistiikkapalvelujen avulla. Lisäpalveluina voit valita pahvinkeräyspalvelun tai kirkkaan kalvomuovin keräyspalvelun!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Paluulogistiikkapalvelut: peruspalvelut

Kespron logistiikan peruspalveluun sisältyy toimitusketjun vastuullinen tehostaminen myös paluulogistiikan osalta. Kuljettaja ei poistu kuorman purettuaan tyhjin käsin, vaan nappaa mukaansa paluulogistiikkaa, kuten rullakoita ja laatikoita. Asiakkaan vastuulla on paluujakeiden valmistelu kuljettajaa varten sekä lomakkeen täyttäminen.

Lisää kierrätysastetta sekä säästä jätemaksuissa – valitse lisäpalveluna myös pahvinkeräyspalvelu tai kirkkaan kalvomuovin keräyspalvelu!

Ravintolatukku-kiinnostaa-asiakkaita

Paluulogistiikkapalvelut: lisäpalvelut


1. Pahvinkeräyspalvelu

Ovatko ravintolasi kierrätystilat ahtaat tai eikö niitä ole ollenkaan? Logistiset lisäpalvelut tarjoavat paluulogistiikan täydennykseksi myös pahvinkeräyspalvelua. Valmistele pahvirullakot sekä paluulomake, Kespron kuljettaja hoitaa loput!
2. Kirkkaan kalvomuovin keräyspalvelu

Onko ravintolassasi kiristyviä kierrätystavoitteita? Pohdituttavatko sekajätteen kustannukset? Kehitä liiketoimintasi kierrätysastetta Kespron kirkkaan kalvomuovin keräyspalvelulla. Kerää muovit ja täytä paluulomake – Kespron kuljettaja huolehtii loput!

Kespron keräämästä kirkkaasta kalvomuovista jalostuu kierrätysmateriaalia (muovigranulaattia), joka korvamerkitään ja käytetään Keskon pehmopapereiden käärepakkausten valmistamiseen. Materiaalien kierrätyksestä ja käsittelystä huolehtii L&T, Merikarvia Muovinaattori.


Lisätiedot

Kysy lisätietoja Kespron yhteyshenkilöltäsi tai asiakaspalvelusta. Tutustu myös Kespron vastuullisuuteen sekä osana Kespron muihin logistiikkapalveluihin.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä