L&T – Jätelakikonsultointi ravintoloille

Kespro ja Lassila & Tikanoja tarjoavat foodservice-alan toimijoille monipuoliset jätehuoltopalvelut jätelakikonsultoinnista erilaisiin kierrätyspalveluihin. Ota Kespron yritysasiakkaan edut käyttöön, ja varmista liiketoimintasi kannattava vastuullisuus!

Kespro ja Lassila & Tikanoja tarjoavat foodservice-alan toimijoille monipuoliset jätehuoltopalvelut jätelakikonsultoinnista erilaisiin kierrätyspalveluihin. Ota Kespron yritysasiakkaan edut käyttöön, ja varmista liiketoimintasi kannattava vastuullisuus!

Hyödyt Kespron asiakkaille

Uudistuneen jätelain asettamien vaatimuksien ohella myös kuluttajien odotukset ravintoloiden vastuullisuudesta korostuvat. Laadukkaat jätehuoltopalvelut ovat keskeinen osa ravintoloiden arjen sujuvuutta sekä pitkän aikavälin kannattavaa liiketoimintaa. Autamme yritystäsi pistämään keittiön kierrätysasiat kuntoon ja samalla pienentämään toiminnasta syntyvää hiilijalanjälkeä L&T:n palveluiden avulla. Kespron yritysasiakkaan etuna tarjoamme sinulle maksuttoman jätelakikonsultoinnin sekä ensimmäisen kuukauden jätehuoltopalvelut ilmaiseksi.

Kättelyikoni

Maksuton jätelakikonsultointi

Nuolet-ikoni

1 kk ilmaiset jätehuoltopalvelut

Koskee asiakkaita, jotka eivät vielä ole L&T:n asiakkaita.

Jätehuollon palvelut yhdeltä kumppanilta

Kespro ja Lassila & Tikanoja tuntevat ammattikeittiön jätehuoltoon liittyvät haasteet. Autamme yritystäsi rakentamaan toimivan lajitteluratkaisun.

L&T:n palveluun kuuluu myös digitaalinen jäteraportointi ja asiointikanava, jossa jätehuollon seuranta ja muutosten tekeminen on näppärää. Palvelusta näet mm. tulevat tyhjennykset, teet helposti lisätilauksia sekä käytössäsi on myös asiakaspalvelun chat.

✔ Varmista yrityksellesi laadukkaat jätehuollon palvelut

✔ Toimi uudistuneen lainsäädännön asetusten mukaisesti ja varaudu mahdollisiin epävarmuustekijöihin

✔ Vähennä liiketoimintaan kohdistuvia hankintariskejä

✔ Ymmärrä nykypäivän kuluttaja-asiakkaita ja heidän odotuksiaan asiantuntevan ja ajantasaisen tiedon avulla

Näin palvelu toimii

1. Jätä yhteydenottopyyntö tämän sivun yhteydenottolomakkeen tai Kespron myyjäsi kautta. Voit jättää yhteydenottopyynnön, vaikka olisit jo entuudestaan Lassila & Tikanojan asiakas.

2. L&T:n asiantuntija on sinuun puhelimitse yhteydessä kartoittaen yrityksesi nykyisen tilanteen jätehuoltopalveluiden osalta sekä tarjoten samalla maksutonta jätelakikonsultointia.

3. Saat kartoituksen jälkeen yrityksellesi Kespron yritysasiakkaan eduilla räätälöidyn tarjouksen.

4. Varmistettuasi L&T:n asiakkuuden, käytössäsi on jatkossa monipuolinen ja keskitetty digitaalinen asiointikanava jätehuoltoasioinnin hoitamiseen.

Nioli-ikoni

Kierrättäminen on kannattavaa

Vastuullisuus on foodservice-alan yritysten toiminnan ytimessä – olennaisena osana on myös kunnollinen kierrätys. Jälkensä menettänyttä yritystä siis arvostetaan.

Listaikoni

Uusi jätelaki vaatii enemmän

Kierrätystä lisäävä uusi jätelaki asettaa foodservice-alan toimijoille tiukempia kierrätysvelvotteita.

Sydänikoni

Kiertotalous näyttää suuntaa

Kiertotalous on myös ravintoloille keino hillitä ilmastonmuutosta ja hidastaa luontokatoa. Samalla lisätään kasvua ja kilpailukykyä.

Uusi jätelaki

Uusi jätelaki vaatii ravintola-alan yrityksiltä entistä tarkempaa lajittelua. Kespro järjesti yhdessä Lassila & Tikanojan kanssa maksuttoman webinaarin aiheesta 16.2.2022. Tutustu vinkkeihin!

Asiakasreferenssit

Kespro ja Lassila & Tikanoja ovat pitkäaikaisia strategisia yhteistyökumppaneita – toimintaa kehitetään yhdessä kohti vastuullisempaa tulevaisuuden kiertotalousmallia. L&T:n asiakas Ravintolamestarit Oy on sitoutunut ympäristölupaukseen sekä Ekokompassi-sertifikaattiin, joihin liittyy lokakuussa 2021 alkanut lajittelun kehitysahanke yhdessä L&T:n kanssa. Nykyään yrityksen kierrätys on kokonaisvaltaista: biojäte, pahvit, metallit, muovi, lasi ja kirkas kalvomuovi lajitellaan omiin astioihinsa. Myös kuormalavat sekä sekajäte kierrätetään.

"Tuli olo, että L&T:stä saamme aidon kumppanin kehittämään toimintaa kokonaisvaltaisesti. He eivät ole vain roskankuljetusfirma vaan edelläkävijä, jolla on oikeat tavat toimia ja ne tavat sopivat myös meille. Nopeasti löysimme yhteisen ymmärryksen ja selkeät tavoitteet."

Eeva Mertanen, Ravintolamestarit Oy

Ota Lassila & Tikanojan palvelut käyttöön

Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Katso myös...