Keräilypalvelut – Kespro Logistiikkapalvelu

Kespron keräilypalvelut varmistavat tukkutilauksesi tehokkaan keräilyn rullakoihin tai Kespron pantillisiin laatikoihin. Voit valita aluksi logistiikan kattavan peruskeräyspalvelun ja päivittää kokonaisuutta lisäpalvelujemme avulla tarpeen vaatiessa.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Keräilypalvelut: peruspalvelu

Peruspalvelussa asiakkaan tilaus kerätään lähtökohtaisesti rullakoihin sekä Kespron pantillisiin laatikoihin. Voit valita aluksi logistiikan kattavan peruskeräyspalvelun ja päivittää kokonaisuutta lisäpalvelujemme avulla tarpeen vaatiessa. Tärkeintä on, että ravintolasi voi keskittyä liiketoiminnan kannalta olennaiseen – me hoidamme logistiikan.

Jos sinulla on erityistarpeita liittyen tilauksesi keräilyyn, voit valita lisäksi keräilyn lisäpalveluita: erillinen toimitusyksikön valinta, viileiden ja lämpimien elintarvikkeiden erottaminen kuormassa tai tehostettu keräyspalvelu!

Kespro ravintolatukku rullakon toimitus

Keräilypalvelut: lisäpalvelut


1. Toimitusyksikön valinta: puolikkaat rullakot tai lavakeräily

Tarvitsetko erityisjärjestelyitä koskien toimitusyksikköä tai tarvitsetko tavanomaisesta poikkeavaa toimitusyksikköä? Onko esimerkiksi ravintolasi hissin kantokyky rajallinen?

Puolikas rullakkokeräily helpottaa erityisesti haastavissa paikoissa sijaitsevien ravintoloiden liiketoimintaa. Lavakeräily on ratkaisu esimerkiksi laiva- ja tapahtumateollisuuden toimijoille tai teollisuus- ja keskuskeittiöille, joiden tilausmäärät ovat tavallista suuremmat.


2. Viileät ja lämpimät erikseen

Tarvitsetko joustavaa purku- ja säilytysmahdollisuutta erilaisille elintarvikkeille? Valitse olosuhdekohtainen erottelu! Mikäli käytössäsi on reilun kokoinen kylmä- ja pakastehuone, olosuhdekohtainen keräily helpottaa huomattavasti ajankäyttöäsi kuormaa purkaessa.

Viileiden ja lämpimien tuotteiden erottelu auttaa varmistaan tukkutilauksen tuoteturvalliuuden läpi toimitusketjun. Palvelussa viileäsäilytystä vaativat elintarvikkeet keräillään omaan rullakkoonsa ja lämpöiset omaansa (pakastesäilytystä vaativat elintarvikkeet tulevat aina omassa yksikössään). Asiakkaan luona rullakot voidaan ohjata suoraan lämpötilavaatimukset täyttävään varastoon.


3. Tehostettu keräyspalvelu

Onko yrityksessäsi useampi yrityksen sisäinen tilaaja-asiakas, kuten baari ja ravintola? Tilaa kätevästi baarin ja ravintolan tilaukset valmiiksi kerättynä omissa rullakoissaan yhteen paikkaan toimitettuna. Tehostetun keräyspalvelun avulla säästät aikaa kuorman vastaanotossa sekä toimituksen lajittelussa.

Lisätiedot

Kysy lisätietoja Kespron yhteyshenkilöltäsi tai asiakaspalvelusta. Tutustu myös Kespron vastuullisuuteen sekä osana Kespron muihin logistiikkapalveluihin.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä