Mise en place – ennakkovalmistelulla tehokkuutta työhön

Sushibar+Winen huippukokit ymmärtävät ennakkovalmistelun vaikutuksen keskittymiseen, nopeuteen ja laatuun.

Julkaistu

Teksti

Kalatukku E. Eriksson

Kuvat

Joonas Ojala

Mise-en-place = misaus

Huippukokit ymmärtävät ennakkovalmistelun vaikutuksen keskittymiseen, nopeuteen ja laatuun. Yksi kokkien tärkeimmistä säännöistä ja rutiini, joka mahdollistaa tehokkaan ja laadukkaan suoriutumisen, on Mise-en-place eli suomeksi misaus. Loppupeleissä misaaminen mahdollistaa sujuvan asiakaspalvelun ja vaikuttaa suoraan asiakastyytyväisyyteen.

Misaaminen edellyttää suunnittelua, organisointikykyä ja johtamista erityisesti silloin, kun kyseessä on suuren joukon tapahtuma. Hyvin valmistellut annokset on helppo viimeistellä äärimmäisen kauniiksi ja nostaa sovitusti esiin, kun suurin työ on jo ennakkoon tehty.

Eriksson paakuva-Sushibar wine-DSC02241 Sushibar+Winen Andrey Ilyashevich fileoi Benella-siikaa.


Sushibar+Wine -ravintoloissa nautitaan laadukasta kalaa

Sushibar+Wine -ravintoloissa kädentaidot ja vastuullisuus ovat arvoja, joista ei tingitä. Annokset tehdään itse alusta alkaen raaka-aineita ja estetiikkaa kunnioitten.

Jaamme samat arvot Kalatukku E. Erikssonilla: fileoimme käsin ja priorisoimme vastuullisia tuotteita.

Joskus misaamiseen ei kuitenkaan ole aikaa, tai se on järkevää toteuttaa puolivalmiita tai jopa valmiita tuotteita käyttäen. Näitä tilanteita varten Kalatukku E. Erikssonin delikeittiössä on ideoitu ja testattu aikaa säästäviä puolivalmiita tai valmiita premium-tuotteita. Näistä kerromme teille mielellämme lisää.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä