Miksi Kalatukku E. Eriksson?

Kalatukku E. Erikssonnilla ollaan intohimoisia kalaihmisiä ja halutaan innostaa myös muita valmistamaan parhaat kala-annokset!

Julkaistu

Teksti

Kalatukku E. Eriksson

Kuvat

Arto Arvilahti

Korkealaatuiset tuotteet ja jatkuvasti kehittyvä valikoima ponnistavat asiakastiedosta ja – toiveista. Erikoisosaaminen kalankäsittelyssä ja käsityö mahdollistavat räätälöidyt tuotteet, joilla voit erikoistua.

Teemme vastuullisuudesta helppoa ja herkullista!

Eriksson---Smör-taimen-annoskuva Erikssonin kotimaista taimenta en papillote, Lindrothin puutarhan vihanneksia, marinoitua kirjolohenmätiä ja parsavoikastiketta. Toteutus apulaiskeittiömestari Aleksi Lukka, ravintola Smör.

Tuoteturvallisuus ja vastuullisuus ovat Kalatukku E. Erikssonin ytimessä läpinäkyvästi. Yhteistyö Kespron kanssa mahdollistaa tuotteiden logistiikan kaikkialle Suomeen. Koulutamme ja kouluttaudumme, ammattitaitoiset myyjät ovat käytössäsi Kalatukku E. Erikssonilla ja Kesprossa.

Kalatukku E. Erikssonilla ollaan aina uskottu henkilökohtaiseen palveluun ja tavoitteena on myös jatkossa olla helposti kohdattavissa.


Eriksson---Smör-taimen 1 Ravintola Smörin apulaiskeittiömestari Aleksi Lukka

Aleksi Lukka: "Suomen ruokakulttuuria kehitetään yhdessä erilaisten toimijoiden kanssa"

"Tarvitsemme erikoisosaajia, kuten Kalatukku E. Eriksson, luotettavaa valtakunnallista toimijaa, kuten Kespro, sekä henkilökohtaista intohimoa, paloa kehittää ja kilpailla, jotta voimme rakentaa asiakkaillemme elämyksellisiä ruokanautintoja."

Eriksson---Smör-yhteistyökuva-Aleksi-Lukka-ja-Sami-Pokkinen Aleksi Lukka, ravintola Smör (vas.) & Sami Pokkinen, Kalatukku E. Eriksson (oik.)

"Myös ruokatapahtumat ja kilpailut näyttelevät merkittävää roolia alan kehittämisessä. Turussa Voillà-tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Pohjoismaiden parhaiden toimijoiden kanssa. Haluamme yhdessä parantaa Itämeren tilaa ja samalla tarjota asiakkaillemme hyvää tekevän elämyksen."

Yhdessä luomme unohtumattomia makuelämyksiä!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä