Hevivinkki: Valmiiksi sous vide -kypsennetyt tuotteet helpottamaan ravintolan arkea

Vihannestukku Kespron valikoiman uutuudet, JEPOn sous vide -kypsennetyt, valmiiksi yrttimaustetut perunat ja juurekset ammattilaiskeittiöön, tekevät ruoan valmistelusta helppoa laadusta tinkimättä.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: JEPO

Kuvat

Adobe Stock

Mitä sous vide tarkoittaa?

Sous vide -kypsennysmenetelmällä tarkoitetaan ruoan kypsentämistä ilmattomaksi pakatussa pussissa kuumassa vedessä. “Sous vide” on ranskaa ja tarkoittaa kirjaimellisesti “tyhjiössä”.

Sous vide -kypsennyksen idea on, että tuote laitetaan tyhjiöpussiin, missä sitä kypsennetään vesihauteessa tietyssä lämpötilassa pitkän aikaa. Ainutlaatuinen sous vide -kypsennysmenetelmä auttaa säilyttämään tuotteen herkullisen maun, tuoreuden ja mikä parasta: kaikki vitamiinit sekä hivenaineet pysyvät tyhjiöpakkauksen ansiosta tallessa, eivätkä liukene keitinveteen.

Laadukkaat ja käyttövalmiit tuotteet

Käyttövalmiit perunat ja juurekset tuovat helppouden jokaiseen keittiöön, niin lounaalle kuin a ’la carteen tai juhlaan. Valikoimassa on JEPOn kaksi uutta tuotetta, yrttimaustetut perunat sekä yrttimaustettu juuressekoitus.

JEPOn yrttimaustetut perunat ovat täydellinen vaihtoehto perunasalaatteihin, patoihin, lisäkkeeksi proteiineille, keittoihin ja laatikkoruokiin. Yrttimaustetulla juuressekoituksella valmistuvat käden käänteessä myös vegaaniset kasvisvuoat, juurespannut tai ne sopivat sellaisenaan salaattipöydän osaksi. Sekoituksessa on makua antamassa porkkanaa, perunaa, palsternakkaa, juuripersiljaa ja lanttua.

juurespannu JEPO

Vegaaninen juurespannu

Kokeile JEPOn vegaanista juurespannua ja lisää kasvisvaihtoehtojen määrää listalla.

  1. Hienonna sipuli ja kuutioi paprika, freesaa pannulla öljyssä
  2. Lisää joukkoon kikherneet ja linssit, pyörittele hetki pannulla
  3. Lisää kypsä yrttimaustettu juuressekoitus ja kuumenna.
  4. Laita tarjolle ja koristele tuoreilla yrteillä.

Kiinnostuitko? Kerää JEPOn sous vide -tuotteet ostoskoriin:

  • 21896308 JEPO Kypsä yrttimaustettu peruna 3 kg
  • 21896307 JEPO Kypsä yrttimaustettu juuressekoitus 3 kg


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä