Hevivinkki: The Real Sweet Onion – maailman makein sipuli

Jumosolin makea sipuli kehitettiin yksi tavoite mielessä: markkinoille haluttiin saada rapea, miedon makuinen ja erityisen makea sipuli, joka on saatavilla ympäri vuoden.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Jumosol Fruits

Kuvat

Jumosol Fruits

Sipulikylänäkin tunnetussa pienessä Fuentes de Ebrossa lähellä Espanjan Zaragosaa sai 80-luvulla alkunsa perheyritys Jumosol, joka on erikoistunut makeiden sipulien viljelyyn. Sen maailman parhaimmiksi kehuttuja sipuleja viljellään perinteisin menetelmin Espanjan lisäksi myös Perussa, mikä takaa tuotteelle ympärivuotisen saatavuuden.

Kaikessa Jumosolin toiminnassa näkyy intohimo, yrittäjähenkisyys ja luovuus. Jokainen yksityiskohta on hiottu tarkkaan aina sipulin siementen kasvattamisesta logistiikkaketjun luotettavuuteen. Vastuullisuus näkyy myös tuotepakkauksissa, joissa muovi korvataan kestävän kehityksen mukaisilla materiaaleilla koko ajan enenevissä määrin.

Olemme hyvin tietoisia ympäristöystävällisten pakkausten tärkeydestä ja haluamme osallistua paremman maailman rakentamiseen.
Daniel Molina, Jumosol

The Real Sweet Onion on vakuuttanut ominaisuuksillaan jo espanjalaiset, mukaan lukien 12 Michelin-tähden kokin Martín Berasateguin. Yrityksen seuraava tavoite on vakuuttaa vielä loputkin maailman ihmiset.

The Real Sweet Onion -sipulin salaisuus on tuotteen tasalaatuisuus: Rapea, mehukas, hyvin miedon makuinen ja hyväksi ruoansulatukselle. Lisäksi sen saatavuus on taattu ympäri vuoden. Sipulin ominaisuudet sopivat kaikkiin käyttöihin, mutta erityisen hyvää se on raakana. Siksi se sopii parhaiten juuri salaatteihin, hampurilaisiin ja vaikkapa tartarin kylkeen.

Kiinnostuitko? Tutustu tuotteeseen ja uudista sipulireseptisi The Real Sweet Onion -sipuleilla. Löydät ne Vihannestukku Kesprosta sekä pienemmässä kilon pakkauksessa että 10kg myyntierässä. Kokeile heti!

8425827020314 The Real Sweet Onion 60-80mm 10kg
6408643200186 The Real Sweet Onion 60-90mm 1kg

therealsweetonion

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä