Hevivinkki: Nyt sitä saa – Unexportin tuoretta parsaa Kesprosta

Kevät tuo tullessaan herkullisen sesonkiraaka-aineen, tuoreen eurooppalaisen parsan. Kespron kumppani Unexport tuo laadukkaat vihreät espanjalaiset parsat valikoimiimme maaliskuusta toukokuuhun.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

AdobeStock

Kaupallinen yhteistyö

UNEXPORT S.COOP.

Parsa on ainutlaatuinen herkku, joka on täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita. Sen hento ja herkullinen maku sopii monipuolisesti erilaisiin ruokalajeihin. Parsaa voi nauttia niin alkupalana, pääruokana kuin lisukkeena. Sen herkullinen maku ja houkutteleva ulkonäkö tekevät siitä täydellisen valinnan sesongin ruokalistoille.

Kokeile esimerkiksi parsarisottoa tai parmesaanigratinoitua parsaa. Jo yhdellä parsa-annoksella saa uudistettua ruokalistaa – vai olisivatko parsaviikot ravintolanne juttu?

Parsoissa on eroja, valitse paras

Unexport on tunnettu laadukkaista ja tuoreista tuoretuotteistaan, ja he ovat olleet luotettava tavarantoimittaja Kesprolle jo vuosia. Heidän tuore vihreä parsansa on korkealaatuista – ja täynnä makua.

Unexportin parsa toimitetaan aina tuoreena ravintoloihin, jotta asiakkaasi voivat nauttia parhaan mahdollisen makuelämyksen. Vihannestukku Kespron kautta saat varmasti parhaat espanjalaiset vihreät parsat kevätruokalistoillesi.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä