Trendikkäitä kana-annoksia herkullisella twistillä!

Kanan rintafilee on yksi á la carte -ravintoloiden suosituimmista ja monipuolisimmista raaka-aineista, ja se taipuu moniin eri ruokiin ja makumaailmoihin.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock & Kespro

Kanan rintafileen suosion taustalla on yleisesti kanan ja muun vaalean lihan kulutuksen ja kysynnän kasvu. Kana on trendikästä ja sen syönti kannattaa sen terveysetujen takia: kana on runsasravinteista, vähärasvaista ja täynnä proteiineja. Lisäksi kanan ilmastokuormitus on puolet pienempi kuin naudanlihan, mikä tekee siitä ilmastoystävällisempää ruokaa. Tämä sopii hyvin ravintoloille, joille vastuullisuus ja ympäristöasiat ovat tärkeitä.

Menu-mausteseokset-ryhmä Menu-tuoteperheen maustesarja sopii annoksen kuin annoksen maustajaksi.

Mausta kana-annokset hyvin!

Kana-annokset ravintoloissa ovat suosittuja ja niihin saa helposti yhdistettyä ravintolan persoonaa maustamalla kanaa erilaisilla maailman mauilla marinadein tai pintaan hierottavin maustein. Ravintolan kannattaa rohkeasti kokeilla kana-annosten kanssa erilaisia valmistustapoja omaa liikeideaa mukaillen ja miettiä, mitkä niistä antavat omalle asiakaskunnalle uudenlaisia elämyksiä. Esimerkiksi avotulella valmistus tuo kana-annoksiin lisäarvoa.

AdobeStock 259140697 kanasalaatti

Valitse oikea lisuke kanan pariksi

Erilaisten makujen lisäksi kanan rintafileen lisukkeeksi sopii monenlaiset lisukkeet, kuten riisi, risotto, couscous, pasta, perunat ja kasvikset. Vähähiilihydraattiseen annokseen voi yhdistää monipuolisen ja raikkaan salaatin.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä