Lihavinkki: Helpota ravintolan arkea Naapurin Maalaiskanan kypsillä tuotteilla

Lihatukku Kespron arjen helpottajiin kuuluvat lihajalosteet, kuten Naapurin Maalaiskanan kypsät kanatuotteet. Kun aika on kortilla, ota avuksi laadukkaat, kotimaiset kanapakasteet ja testaa helppo pitaleipäresepti.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Naapurin Maalaiskana

Kuvat

Naapurin Maalaiskana

Kun käsipareja tuntuu olevan keittiössä liian vähän, yksi ratkaisu ajansäästöön on hyödyntää valmiiksi kypsennettyjä kanatuotteita. Mikä parasta, valitsemalla Naapurin Maalaiskanan kypsät tuotteet, ei tarvitse pelätä säästävänsä ajan lisäksi laadusta, sillä ne ovat maukkaita ja tasokkaita viimeiseen puraisuun asti. Pakastettuna toimitettavilla tuotteilla on etunsa myös hävikin hallinnassa: sulatat vain sen, mitä tarvitset.

Siipikarjan tuotteet ovat järkevä valinta ammattikeittiöön, missä arvostetaan tuotteen monipuolisuutta ja helppoa valmistusta.

Vinkit nopeisiin kanaherkkuihin

Kevyt lounassalaatti täydentyy paahdetulla filekuutiolla, joka on käyttövalmis heti sulatettuna. Kokoa salaattipohja Vihannestukku Kespron kotimaisista salaattivaihtoehdoista, lisää Naapurin Maalaiskanan kypsät filekuutiot ja viimeistele mieleisellä salaatinkastikkeella.

Nopeasti syntyvä streetfood-klassikko, pitaleipä, saa paneroidusta kanan paistileikkeestä rapsakan ja maistuvan täytteen. Yhdessä tsatsikin ja fetasalsan kanssa näyttävä ja täyttävä annos on hetkessä valmis. Kokeile esimerkiksi tätä Naapurin Maalaiskanan omaa reseptiä:

Kanapitat, tsatsiki ja fetasalsa

Kuumenna paistileikkeet ja pitaleivät uunissa. Suikaloi salaatti ja halkaise pitaleivät. Täytä leivät paistileikkeillä, salaatilla, tsatsikilla ja salsalla.

Tsatsiki:

Raasta kurkut ja sekoita suolan kanssa siivilässä, anna valua tunnin ajan. Sekoita valutetut kurkut muiden ainesten kanssa. Anna maustua kylmässä vähintään tunnin ajan.

Fetasalsa:

Hienonna oliivit ja murusta feta. Leikkaa lehtipersilja hienoksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä vähintään tunnin ajan.

Makea Paistileike 1

Laatua ihan naapurista

Naapurin Maalaiskanat syntyvät ja kasvavat Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella kahdeksan eri kanatilan suojissa. Kasvaessaan kananpojat saavat elää vapaasti liikkuen ja turvepehkua kuopsutellen. Näiden stressittömien kanojen matka tehtaalle ei ole koskaan pitkä, sillä Naapurin Maalaiskanan tuotantotilat sijaitsevat aivan tilojen naapurissa, Liedossa.

Kaikki Naapurin Maalaiskanan tuotteet ovat suomalaisia ja antibioottivapaita.

Tuotteen laatuun panostava tekeminen jatkuu tehtaalla, sillä Naapurin Maalaiskanalle puhtaat, aidot maut ja korkea lihapitoisuus ovat kaikki kaikessa. Maustamattomien kanatuotteiden lihapitoisuus onkin aina täydet 100 prosenttia. Maustettujen tuotteiden maustamisessa käytetään vain tasokkaita pintamausteita, jotka hierotaan lihaan öljyn kera.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä