Naapurin Maalaiskana – Parasta kanaa

Naapurin Maalaiskana on muuttanut suomalaista siipikarjamarkkinaa vuodesta 2013 lähtien. Filosofiamme on hyvin yksinkertainen. Haluamme tehdä kaikki asiat vähän paremmin ja tuoda markkinoille sloganimme mukaisesti parasta kanaa.

Julkaistu

Teksti

Naapurin Maalaiskana

Kuvat

Naapurin Maalaiskana

Kotimaista lähiruokaa Liedosta

Naapurin Maalaiskanat syntyvät ja kasvavat Liedossa sijaitsevan tehtaamme läheisyydessä – siis ihan Naapurissa. Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella Naapurin Maalaiskanoja kasvattaa kahdeksan sopimustuottajaa. Tiloilla kananpojat elävät vapaasti liikkuen ja kuopsutellen turvepehkun päällä. Kaikki Naapurin Maalaiskanan tuoretuotteet ovat 100 % kotimaista kanaa ja valmistettu sekä pakattu Suomessa. Kaikki tuotteemme ovat jäljitettävissä aina tilalle asti ja pakkauksista löytyy tilamerkintä.


Naapurin Maalaiskana - Parasta kanaa #parastakanaa #naapurinmaalaiskana

Parempaa elämää, laadukkaampaa lihaa

Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, millä kanapoikamme ruokitaan. Lintujen ruoka koostuu pääosin kotimaisesta kaurasta ja vehnästä, mutta mukana on myös vastuullisesti tuotettua soijaa. Vastuullisesti tuotetun, sertifioidun soijan käytöllä voimme estää soijan tuotannon yleisiä ongelmia, kuten metsäkatoa ja sitä kautta ilmastopäästöjen kasvua, luonnon monimuotoisuuden heikkenemistä ja eroosiota.

Maku aina edellä

Puhtaat, aidot maut ja korkea lihapitoisuus ovat meille kaikki kaikessa. Maustamattomien tuotteidemme lihapitoisuus on aina 100 % ja tuotteidemme maustamisessa suosimme vaativimpaankin makuun sopivia laadukkaita pintamausteita, jotka hierotaan lihan pintaan öljyn kera. Tavoitteemme on tuoda markkinoille vaatimattomasti vain parasta kanaa.


Naapurin Maalaiskanan tuoretuotteet Kesprossa:

Naapurin Maalaiskanan kypsät & pakasteet Kesprossa:

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä