Naapurin Maalaiskana – Parasta kanaa

Naapurin Maalaiskana on muuttanut suomalaista siipikarjamarkkinaa vuodesta 2013 lähtien. Filosofiamme on hyvin yksinkertainen. Haluamme tehdä kaikki asiat vähän paremmin ja tuoda markkinoille sloganimme mukaisesti parasta kanaa.

8.4.2021

Julkaistu

Naapurin Maalaiskana

teksti

Naapurin Maalaiskana

kuvat

Naapurin Maalaiskana on muuttanut suomalaista siipikarjamarkkinaa vuodesta 2013 lähtien. Filosofiamme on hyvin yksinkertainen. Haluamme tehdä kaikki asiat vähän paremmin ja tuoda markkinoille sloganimme mukaisesti parasta kanaa.

Kotimaista lähiruokaa Liedosta

Naapurin Maalaiskanat syntyvät ja kasvavat Liedossa sijaitsevan tehtaamme läheisyydessä – siis ihan Naapurissa. Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella Naapurin Maalaiskanoja kasvattaa kymmenen sopimustuottajaa. Tiloilla kananpojat elävät vapaasti liikkuen ja kuopsutellen turvepehkun päällä. Kaikki Naapurin Maalaiskanan tuoretuotteet ovat 100 % kotimaista kanaa ja valmistettu sekä pakattu Suomessa. Kaikki tuotteemme ovat jäljitettävissä aina tilalle asti ja pakkauksista löytyy tilamerkintä.

Naapurin Maalaiskana - Parasta kanaa

GMO- ja antibioottivapaata kanaa

Kiinnitämme erityistä huomiota siihen millä Naapurin Maalaiskanat ruokitaan. Kun kananpojat syövät paremmin ja voivat hyvin, pysyvät ne terveinä koko elinkaarensa ajan eikä niitä tarvitse lääkitä. Kaikki Naapurin Maalaiskanan tuotteet ovat antibiootti- ja GMO-vapaita. GMO-vapaa lihantuotantotapa tarkoittaa, että kanojen ruokinnassa ei ole käytetty lainkaan geenimanipuloitua rehua vaan ravinto koostuu luonnollisista raaka-aineista, kuten lähipelloilta kerätystä vehnästä ja kaurasta. Naapurin Maalaiskana on luomun ohella ainoa GMO-vapaan kananlihan tuottaja Suomessa.

Laadukasta lihaa lautasille

Puhtaat, aidot maut ja korkea lihapitoisuus ovat meille kaikki kaikessa. Maustamattomien tuotteidemme lihapitoisuus on aina 100 % ja tuotteidemme maustamisessa suosimme vaativimpaankin makuun sopivia laadukkaita pintamausteita, jotka hierotaan lihan pintaan öljyn kera.

Lisätietoja Naapurin Maalaiskanasta ja herkullisimmat kanareseptit: www.naapurinmaalaiskana.fi

#parastakanaa #naapurinmaalaiskana

Naapurin Maalaiskanan tuoretuotteet Kesprossa:

Naapurin Maalaiskanan kypsät & pakasteet Kesprossa:

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä