Naapurin Maalaiskana on oiva valinta pöytään

Jokainen suomalainen käyttää keskimääräisesti n. 27 kiloa broilerinlihaa vuodessa. Vuonna 2022 suomalaiset kuluttivat yhteensä n. 146,3 miljoonaa kiloa broilerinlihaa.

Julkaistu
Kaupallinen yhteistyö: Naapurin Maalaiskana
teksti
Naapurin Maalaiskana
kuvat

Jokainen suomalainen käyttää keskimääräisesti n. 27 kiloa broilerinlihaa vuodessa. Vuonna 2022 suomalaiset kuluttivat yhteensä n. 146,3 miljoonaa kiloa broilerinlihaa.

Julkaistu
Kaupallinen yhteistyö: Naapurin Maalaiskana
teksti
Naapurin Maalaiskana
kuvat

Broilerin valinta ruokapöytään on siis suosittu valinta, mutta myös kevyempi vaihtoehto. Broilerin lihassa on vähän rasvaa, runsaasti proteiinia, kivennäisaineita ja vitamiineja. Naapurin Maalaiskana kehittää tuotteitaan jatkuvasti korostamaan terveellistä valintaa: vuosien saatossa tuotteissa on vähennetty muun muassa lisäaineita ja ylimääräisen suolan määrää.

Kotimaiset, tilamerkityt ja vastuullisesti tuotetut tuotteet

Naapurin Maalaiskanat syntyvät ja kasvavat Liedon tehtaan läheisyydessä – siis ihan naapurissa. Yritykselle on tärkeää, että koko ketju on keskittynyt maantieteellisesti pienelle alueelle, sillä näin eläinten kuljetusmatkat saadaan pidettyä kurissa: Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueen yhdeksältä tilalta matka tehtaalle on alle 60 kilometriä. Tiloilla kananpojat elävät vapaasti liikkuen ja kuopsutellen turvepehkun päällä.

Kaikki Naapurin Maalaiskanan tuotteet ovat jäljitettäviä aina tilalle asti. Pakkauksista löydät selkeät tilamerkinnät, joten voit olla varma siitä, mistä tarjoamasi raaka-aineet ovat peräisin.

Naapurin Maalaiskanan kypsät irtopakasteet vähentävät hävikkiä

Naapurin Maalaiskanan valikoimasta löydät niin tuore- kuin pakastevaihtoehtoja. Pakastetuotteet helpottavat annostelua, sillä pussista voit kätevästi sulattaa vain tarpeellisen määrän ja säästää loput myöhempään käyttöön.

Helppokäyttöisyyden lisäksi tuotteet ovat monikäyttöisiä ja valmistat niistä herkullisia reseptejä. Maista ja tykästy!

Resepti: Kanaa ja kermaista pippurikastiketta

Ostoslistalle:

Kastike:

Valmista näin:

  1. Asettele fileet voideltuun GN-vuokaan ja kypsennä yhdistelmäuunissa 160 ºC, kunnes sisälämpötila on 75 ºC.
  2. Kuumenna kattilassa kerma, tuorejuusto, soijakastike ja kanaliemijauhe.
  3. Sekoita vesi ja tärkkelys keskenään ja kaada edellisten joukkoon.
  4. Anna kiehua muutama minuutti, lisää sinappi ja tarkista suolan riittävyys.
  5. Tarjoile lisäksi paistettua riisiä ja kasviksia.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä