Kannattavaa liiketoimintaa Menu-pyöryköillä

Menu-tuotesarjan jatkuvasti edullisesta valikoimasta löytyy laaja valikoima erilaisia pyöryköitä, joilla saa helposti vaihtelua ruokalistalle.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock & Kespro

Pyöryköiden käyttö on tehokasta sekä ajallisesti että taloudellisesti, koska pyöryköitä ja kastiketta vaihtamalla annos muuttuu, mutta prosessi keittiössä pysyy samana. Pyörykät ovat lounasruokailijan kestosuosikkeja, mikä vaatii myös pyörykkätarjonnan jatkuvaa kehittämistä, kannattavasti.

Nyt on pyörykkäpäivä – lisää listalle ainakin nämä pyörykät!

Kastikesuositukseni pyöryköille ovat tomaatin lisäksi perinteinen ruskea kastike, erilaiset kylmät dipit ja barbeque-kastikkeet.
Matti Holma, Kespro

ML 4 21 osaaja Matti Holma Kespron Food Solution Manager Matti Holma auttaa Kespron asiakkaita löytämään uusia ratkaisuja Kespron Oulun Foodsterissa.

Matti Holman parhaat pyörykkäratkaisut

"Minun mielestämni pyöryköiden kanssa sopii erinomaisesti perinteinen tomaattikastike. Viimeistelen annoksen usein fetajuustolla, eli ripottelen kylmää fetajuustoa lämpimän tomaattikastikkeen ja pyöryköiden päälle.

Olen saanut vuosien varrella tästä makuyhdistelmästä erittäin positiivista palautetta laajalta asikaskunnalta. Visuaalisuuden viimeistelyssä käytän usein leikattua lehtipersiljaa.

Oman kokemukseni mukaan pyörykät voivat olla listalla useamman kerran viikossa, kunhan pyöryköitä ja niiden kanssa tarjottavaa kastiketta vaihtelee. Kastikesuositukseni ovat tomaatin lisäksi perinteinen ruskea kastike, erilaiset kylmät dipit ja barbeque-kastikkeet. Trendikäs tapa valmistaa pyöryköitä on glaseeraus.

Yksi pyöryköiden etu on, että ne soveltuvat sekä buffet-ruokailuun että lautasannoksiin. Pohjoisen miehenä hyödynnän makukokonaisuuden viimeistelyssä usein myös puolukkasurvosta."


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä