Karitsaa ja lammasta pääsiäiseen

Kesprossa on laaja valikoima karitsan- ja lampaanlihatuotteita, joita käyttämällä ruokalista on ajankohtainen ja houkutteleva ja luo samalla perustan pääsiäisen ajan juhlavaan ruokatarjontaan.

24.2.2020

Julkaistu

Roope Permanto

kuvat

Kesprossa on laaja valikoima karitsan- ja lampaanlihatuotteita, joita käyttämällä ruokalista on ajankohtainen ja houkutteleva ja luo samalla perustan pääsiäisen ajan juhlavaan ruokatarjontaan.

Lammaspyörykät rosmariinikastikkeessa ja valkosipuliperunoita

Nopeaan ja runsaaseen lounastarjoiluun sopivat valmiit lammaspyörykät, jotka kuumennetaan rosmariinilla maustetussa tummassa kastikkeessa. Valkosipuliperunatkin valmistuvat vaivatta Menu-tuotesarjan kypsistä perunaviipaleista tai Menu Kermaperunoista, joihin lisätään valkosipulia.

Juhlitaan pyöreitä: lihapullapäivää vietetään jälleen 9.3.

Resepti: Lammaspullat rosmariinikastikkeessa >>

Oleelliset:
20790609 Menu Kypsä lammaspyörykkä n. 375 x 16 g pa
21665314 Menu Demi-glace lihaliemipohjainen kastikepohja 1 l, gluteeniton, laktoositon (uutuus saatavana helmikuusta alkaen)
20811677 Menu Viipaleperuna kypsä 2,5 kg
21633127 Menu Kermaperuna kypsä 2 kg

Juomasuositus: Vegas 3 Tinto, Kastilia-León, Espanja

Uusi Menu Demi-glace on gluteeniton ja laktoositon!

Lammaspyorykat

Punaviinissä haudutettua karitsaa ja uunijuureksia

Laadukkaat karitsan ja lampaan lihat sopivat à la carte -annosten pääraaka-aineeksi. Esimerkiksi karitsan ja lampaan paistit, potka sekä patalihat valmistuvat meheviksi pitkään kypsentämällä. Liha saa mehevän rakenteen punaviinissä hauduttamalla, ja se mukaillaan maustamalla toivottuun makumaailmaan. Toimivia mausteita ovat muun muassa tuoreet yritit, sipulit ja valkosipuli. Menu-tuotesarjan valmiiksi paloitellut uunijuurekset sopivat karitsa- ja lammasruokien lisukkeeksi ja kypsyvät kätevästi lihan kanssa samassa padassa.

Resepti: Punaviinissä haudutettua karitsan paahtopaistia ja uunijuureksia >>

Oleelliset:
21506054 TFT Karitsan paahtopaisti 20 x 700 g pa
20433668 Menu Uunijuurekset 1 kg
20939924 Menu Suomalainen tuore timjami 50 g
20939932 Menu Tuore persilja 100 g

Juomasuositus: Lornano Chianti Classico 2016, Toscana, Italia

Karitsapataa

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä