Karitsaa ja lammasta pääsiäisen lautastarjoiluun

Kesprossa on laaja valikoima karitsan- ja lampaanlihatuotteita, joita käyttämällä ruokalista on ajankohtainen ja houkutteleva ja luo samalla perustan pääsiäisen ajan juhlavaan ruokatarjontaan.

Julkaistu

Päivitetty

Kuvat

Roope Permanto

Alkuperäinen julkaisu 16.5.2022.

Lammaspyörykät rosmariinikastikkeessa ja valkosipuliperunoita

Nopeaan ja runsaaseen lounastarjoiluun sopivat valmiit lammaspyörykät, jotka kuumennetaan rosmariinilla maustetussa tummassa kastikkeessa. Valkosipuliperunatkin valmistuvat vaivatta Menu-tuotesarjan kypsistä perunaviipaleista tai Menu Kermaperunoista, joihin lisätään valkosipulia.

Katso reseptivinkki! Lammaspullat rosmariinikastikkeessa.

Lammaspyorykat

Punaviinissä haudutettua karitsaa ja uunijuureksia

Laadukkaat karitsan ja lampaan lihat sopivat à la carte -annosten pääraaka-aineeksi. Esimerkiksi karitsan ja lampaan paistit, potka sekä patalihat valmistuvat meheviksi pitkään kypsentämällä. Liha saa mehevän rakenteen punaviinissä hauduttamalla, ja se mukaillaan maustamalla toivottuun makumaailmaan.

Toimivia mausteita ovat muun muassa tuoreet yritit, sipulit ja valkosipuli. Menu-tuotesarjan valmiiksi paloitellut uunijuurekset sopivat karitsa- ja lammasruokien lisukkeeksi ja kypsyvät kätevästi lihan kanssa samassa padassa.

Katso reseptivinkki! Punaviinissä haudutettua karitsan paahtopaistia ja uunijuureksia.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä