Uudet ideat porolle ja riistalle

Nyt kannattaa laittaa ruokalistalle Menu-sarjan poronkäristyslihat ja minipororyynärit. Poimi uudet ideat poro- ja riistaruokiin.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Riista- ja pororuoat ovat syyssesongin haluttua ruokaa. Menu-sarjan helppokäyttöisillä riista- ja porotuotteilla riistaviikkojen järjestäminen käy helposti.

Itämainen riistapata

Kypsä Riistakäristys on Menu-sarjan luottotuote, josta valmistuu nopeasti pitkiä haudutusaikoja vaativat ruoat. Lisää lihat freesattujen sipulien ja sienten joukkoon ja mausta uudella Menu Maustetahna Korealla. Kun liha on pehmennyt lihaliemessä, mausteista makumaailmaa pehmennetään hieman kermalla ja Menu Leipäjuustokuutioilla.

Kolme poro- ja riista-annosta puukiekon päällä

Neljän tuulen häristys

Poronkäristysliha sopii tyylikkäästi rieskan täytteeksi. Freesaa Menu Poronkäristysliha ja sipulisuikaleet. Hauduta rosmariinilla maustetussa lihaliemessä. Kun lihat sekoittaa rapeaksi friteerattujen lehtikaalisuikaleiden kanssa ja maustaa suolalla, streetfood-henkinen annos on rieskaa ja hilloja vaille valmis. Lado lihat Menu Moni-viljarieskalle ja tarjoa lisäksi Menu-sarjan lakka- ja mustaherukkahilloja, uutta puolukkasurvosta ja makeantulista paprikakastiketta.

Kespron lihatarjonta parani entisestään Reinin lihan liityttyä Kesproon.


Pohjolan porojambalaya

Minipororyynäri sopii täydellisesti tuliseen kreoliruokaan, jambalayaan. Valitse Menu Minipororyynärin pariksi Menu Poronkäristysliha sekä paprikasuikaleet, selleri ja sipuli – Menu Mustapapuja unohtamatta! Suolaliemeen säilötyt pavut ovat kypsiä ja lisätään ruokaan riisin kanssa samaan aikaan. Jambalayan maut takaa tietysti tulinen cajunmauste. Laita tarjolle myös sriracha-chilikastiketta, jolla asiakas voi vielä pöydässä lisätä potkua omaan jambalayaansa.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä