Vastuulliset muovilasit kiireiseen kesäkauteen

Kespron valikoiman uutuudet, rPET-muovista valmistetut lasit, ovat täydellinen lisä kesän tapahtumiin ja terasseille.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Tätä kesää on odotettu! On viimein aika kerääntyä yhteen ja juhlia. Helpota tarjoilua kierrätysmuovista valmistetuilla, vastuullisemmilla Menu muovilaseilla, jotka löydät uutuusvalikoimasta useammassa käytännöllisessä koossa.

Mikä RPET-muovi?

rPET-muovi on tehty kokonaan kierrätetystä muovista – ja sen voi kierrättää edelleen jopa satoja kertoja, mikä tekee siitä tavallista muovia huomattavasti vastuullisemman materiaalin. rPET-lyhenne tulee sanoista recycled polyetyleenitereftalaatti.

Materiaali on vahvaa ja kestää hyvin kulutusta, joten se sopii täydellisesti take away -käyttöön ja tapahtumien anniskelualueille. Menu rPET-lasien materiaalissa on käytetty peräti 70 %, kierrätettyä muovia. Loput 30 % on neitseellistä, kierrättämätöntä muovia, jonka ansiosta lasit säilyttävät käytännöllisen ja esteettisen läpinäkyvän ominaisuutensa.

Valitse sopiva koko ja malli

Reilu 500 ml tuoppikoko on hyvä valinta terasseille ja tapahtumiin, kun taas kupolikantinen muki toimii kesäisille pillijuomille, kuten smoothieille. Kokeile sitä myös napostelutarjoiluun esimerkiksi hedelmille! Valitse käyttötarkoitukseen paras vetoisuus 200–500 ml.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä