Pakkaa kesäherkut helposti mukaan – take awayna!

Anna kesän maistua asiakkaillesi myös noutoruoan muodossa. Helteinen päivä houkuttelee puistoihin ja veden äärelle, pois kaupungin kuumuudesta. Pidä huoli, ettet menetä myyntiä puutteellisten take away -ratkaisujen takia.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Kesä on noutoruoan sesonkia. Helle houkuttelee taas rannoille ja puistoihin, mutta matkalla napataan yhä enemmän mukaan valmisruokaa ravintolasta tai tilataan se kuljetuspalvelun välityksellä suoraan omalle terassille. Varmista, että ravintolan valikoimissa on monipuolisesti laadukkaita ja vastuullisia take away -aterimia, -astioita ja -kuljetusastioita.

Kespron valikoimasta löytyy runsaasti uusimpien pakkaustrendien mukaisia materiaaliratkaisuja, jotka ovat vastuullisia ja joissa on vahvsasti otettu huomioon ympäristön hyvinvointi.


Take away -tuotevinkit Kesprosta

Tiesitkö, että Menu Puukuituaterimet ovat konepesunkestäviä ja uudelleenkäytettäviä? Lajittele aterimet talteen ja käytä uudelleen.

Kespro Palvelut Smart Set take away terassi Kesätapahtumien keskeinen palvelu on toimiva ruoka- ja juomatarjoilu, josta eväät saa mukaan hyvin pakattuina.

Muista myös kesätapahtumat!

Kespron kumppanipalveluihin kuuluva Smart Set tarjoaa Kespron yritysasiakkaille konsultointia monipuolisista ja vastuullisista take away -pakkausratkaisuista suunnittelusta hankintaan. Kesäterassit ja -tapahtumat tarjoavat hyvän mahdollisuuden kasvattaa ruoan ja juoman myyntiä. Ravintolan henkilökunta on usein innovatiivinen kehittämään jatkuvasti omia ruoka- ja juomatuotteitaan – osaavalla tiimillä on vain taivas rajana kehittää toimintaa ja tuottaa elämyksiä asiakkaiden iloksi.


Lue lisää Smart Setin kesäsesongin ratkaisuista

Kesä kutsuu ulos syömään terasseille ja piknikille

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä