Smart Set Take away -asiantuntijapalvelut ravintoloille

Kespro ja Smart Set tarjoavat yhdessä Kespron yritysasiakkaille konsultointia monipuolisista ja vastuullisista take away -pakkausratkaisuista suunnittelusta hankintaan. Luo mieleenjäävä brändi ravintolan ilmeen mukaisten, kustannustehokkaiden sekä vastuullisten take away -astioiden avulla ja varmista ravintolan kannattava ulosmyynti!

Kespro ja Smart Set tarjoavat yhdessä Kespron yritysasiakkaille konsultointia monipuolisista ja vastuullisista take away -pakkausratkaisuista suunnittelusta hankintaan. Luo mieleenjäävä brändi ravintolan ilmeen mukaisten, kustannustehokkaiden sekä vastuullisten take away -astioiden avulla ja varmista ravintolan kannattava ulosmyynti!

Kertakäyttöastiat ja muut pakkausratkaisut

Suunnittelu, kustomointi ja hankinta helposti Kesprosta

Jotta ravintoloiden ulosmyynti olisi kannattavaa järkevien pakkausratkaisuiden avulla, Kespron valmispakkausten ammattilaiset ja Smart Set tarjoavat yhteistyössä Kespron asiakkaille kokonaispalvelua foodservice-alan vastuullisten kertakäyttöastioiden valinnoissa, keskittämisessä, designin suunnittelussa ja toteutuksessa. Palvelun avulla tiedät, mitä valmis ruoka-annos pakattavana tuotteena vaatii sekä mitä vaatimuksia kuluttajat ja lainsäädäntö asettavat take away -ruoan pakkauksille. Jokaiseen palvelupakettiin kuuluu ilmainen alkukeskustelu ja kustannusarvio, käytössä olevien pakkausten analysointi, nykyisten pakkausten mahdollisten ongelmien kartoitus sekä pakkausuutuuksien ja -trendien esittely.

Palvelupaketit

S-paketti

Kertakäyttöastiat Kespron valikoimasta

Katso lisää

 • Ilmainen alkukartoitus ja kustannusarvio

 • Uusien take away -pakkausten valinnat yhdessä Kespron ja Smart Setin take away -asiantuntijoiden kanssa Kespron monipuolisesta valikoimasta. Oli kyseessä sitten take away -kahvikuppi, annosrasia, keittokulho, pizzalaatikko tai vaikkapa paperikassi, Kespron monipuolisesta valikoimasta löydät ratkaisut!

 • Saat kartoituksen perusteella ehdotuksen ravintolasi tarpeisiin sopivimmista take away -ratkaisuista Kespron tuotenumeroineen. Lisäksi tuotteista toimitetaan näytekappaleet.


M-paketti

Kustomoidut kertakäyttöpakkaukset

Katso lisää

 • Ilmainen alkukartoitus ja kustannusarvio

 • Ravintolan omalla logolla suunnitellut tuotteet sekä painoaineiston tuotanto – personoidulla pakkauskokonaisuudella vahvistat ravintolasi brändiä! Painatuksen ja painotyökalujen hinnat selvitetään tapauskohtaisesti.

 • Saat kartoituksen perusteella ehdotuksen ravintolasi tarpeisiin sopivimmista take away -ratkaisuista Kespron tuotenumeroineen. Lisäksi tuotteista toimitetaan näytekappaleet.

L-paketti

Uusien kertakäyttöpakkausten suunnittelu ja kustomointi ja/tai muu uusi visuaalinen konsepti ravintolalle

Katso lisää

 • Ilmainen alkukartoitus ja kustannusarvio

 • Uudet take away -pakkausratkaisut

  • Pakkausrakenteen ja visuaalisuuden suunnittelu sekä materiaalin valinta tai uuden pakkausformaatin suunnittelu ja toteutus (vaatii laajemman selvitystyön ja siitä tehdään erillinen tarjous). Pieni muutos on esimerkiksi hampurilaiskotelon koon muutoksen selvitystyö.

  • Saat kartoituksen perusteella ehdotuksen ravintolasi tarpeisiin sopivimmista take away -ratkaisuista Kespron tuotenumeroineen. Lisäksi tuotteista toimitetaan näytekappaleet.

 • Ravintolan visuaalisen konseptoinnin suunnittelu

  • Ravintolan ilmeen brändäys uudelle tai uudistettavalle ravintolalle (mm. logo, visuaalisten peruselementtien suunnittelu, kyltit, asusteet, ruokalistat, verkkosivujen visuaalinen luonnos)

  • Suunnittelussa otetaan huomioon tulevat painotekniikat ja materiaalien vaatimukset

  • Smart Set kilpailuttaa tarvittaessa tuotteiden valmistuksen

Ekologiset take away -astiat Kesprosta

Vastuullinen take away -tarjonta on kilpailuetu nyt ja tulevaisuudessa. Oikeanlaiset astiat vaikuttavat asiakaskokemuksen ja sitä kautta myyntiin, mutta myös ravintolan kannattavuuteen ja tulokseen. Kespron valikoimassa on otettu huomioon kaikki SUP-direktiivin vaatimukset: kielletyt tuotteet on poistettu valikoimasta, ja merkintävaatimusten alaiset tuotteet ovat merkitty lain vaatimusten mukaisesti. Kespron asiakkaana voit myös luottaa, että kaikki Vain Kesprosta -saatavilla olevat tuotteet on hankittu vastuullisten periaatteiden mukaan.

Näin palvelu toimii

1. Yhteydenotto

Jätä meille yhteystietosi.

2. Alkukartoitus

Ilmaisessa alkukeskustelussa Smart Setin asiantuntijat käyvät läpi tilanteesi. Lisäksi analysoidaan käytössä olevat pakkaukset ja kartoitetaan nykyisten pakkausten mahdolliset ongelmat.

3. Työstö

Saat ehdotuksesta tarjouksen: Smart Set selvittää sopivimman palvelupaketin ja sen sisällön. Asiantuntijat etsivät sopivat tuotenäytteet tarpeidesi mukaan – huomioiden myös pakkausuutuudet ja -trendit.

4. Valmiit ratkaisut!

Smart Set toteuttaa palveluiden kokonaisuuden yhdessä sovittujen aikataulun, budjetin ja toiveiden mukaan!

Löydä sopivat take away -ratkaisut


Usein kysytyt kysymykset

"Valmistaako Smart Set pakkauksia?"

Ei. Smart Set tekee tiivistä yhteistyötä Kespron hankinnan ja pakkaustoimittajien kanssa sekä valitsee asiakkaille sopivimmat ratkaisut ja tuotteet.

"Miten löydän omia tarpeitani vastaavat takeaway -astiat?"

Smart Set auttaa kartoittamaan ravintolan tarpeet ja lähtökohdat take away -astioita suunniteltaessa. Oli ravintola sitten pieni, iso tai ketjussa toimiva, Smart Setin asiantuntijat auttavat vankan ravintola- ja pakkausalan kokemuksensa avulla. Viimeisin tieto ravintola- ja pakkausalan lainsäädännöistä, trendeistä ja ilmiöistä yhteistyössä Kespron ja tavarantoimittajien kanssa takaa parhaan lopputuloksen.

"Ketkä voivat tilata kustomoituja take away -astioita ja muita palveluita Kesprosta?"

Smart Setin ja Kespron yhdessä Kespron yritysasiakkaille tarjoamat ratkaisut soveltuvat sekä yksityisen sektorin ravintoloitsijoille että julkishallinnon toimijoille ja ketjuille.

"Miten kehitän take away -myyntiä?"

Smart Set auttaa ravintoloita valikoiman kehittämisessä ja positiivisen kuluttajakokemuksen vahvistamisessa. Yhdessä asiakkaan kanssa kartoitetaan mukaan myytävän ruoan ja juoman kokonaisuus sekä muut toiveet ja tarpeet. Näiden pohjalta Smart Set suunnittelee ravintolaan take away -valikoimakokonaisuuden, jossa on huomioitu muun muassa oikeat astiakoot, hinta, brändi sekä eri ruokalajien ja lainsäädännön asettamat vaatimukset.

"Saanko Smart Setiltä apua pakkausten ja kierrätettävyysvaatimusten viidakossa?"

Kyllä. Smart Setin asiantuntijuus koostuu ravintola-alan ja pakkausmateriaalien syvästä ymmärryksestä, osana palvelua avataan vaikeaselkoisten käsitteiden merkityksiä. Mikäli kaipaat laajempaa jätelakikonsultointia, muun muassa L&T tarjoaa maksutonta konsultointia osana Kespron palveluita.

"Kuinka EU-pakkausdirektiivit vaikuttavat noutoruokapakkauksiin?"

EU-pakkausdirektiivit vaikuttavat noutoruokapakkauksiin tulevina vuosina. Kespron asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia voimassa olevasta tai tulevasta lainsäädännöstä käyttäessäsi Smart Set -palvelua. Smart Set huomioi aina toiminnassaan EU-pakkausdirektiivit ja suosittelee pakkausvalinnoissaan materiaaleja, jotka ovat direktiivien mukaisia.

Kierrätysikoni

Valitse käyttötarkoitukseen sopivat, lainsäädännön mukaiset pakkausratkaisut

Seteli-ikoni

Tuo kustannustehokuutta pakkaushankintaan

Sydänikoni

Kehitä ravintolasi brändin tunnettuutta ja vastuullisuutta

Ryhmäikoni

Vahvista asiakasuskollisuutta paremmalla kuluttajakokemuksella

Kelloikoni

Säästä ajankäyttöä ja resursseja

Smart Set Oy tuottaa kokonaispakkausratkaisuja HoReCa-alan yrityksille

Smart Set auttaa asiakkaitaan kehittämään take away -liiketoimintaansa vastuulliseksi ja kustannustehokkaaksi tarjoamalla foodservice-asiantuntijapalveluja – suunnittelusta hankintaan. Hyvä take away -pakkaus lisää kuluttajan maksuhalukkuutta ateriasta jopa 10-15 % (Suspack, 2022). Smart Setin ammattilaiset toteuttavat ravintolan visuaalisuuden kokonaisratkaisuja yksittäisistä ravintoloista isoihin ravintolaketjuihin ja kävijämääriltään suuriin tapahtumiin. Luo kanssamme mieleen jäävä brändi!

Asiakastarina: Kasarmitori

Smart Set vastasi Kasarmitorin kesän 2021 take away -pakkausten hankinnasta. Tapahtumassa oli mukana 13 ravintolaa,   yli 300 000 kävijää, 60 tapahtumapäivänä. Tapahtumassa myytiin yli 187 000 annosta ruokaa.

Tuoreimpia take away -kuulumisia