Take away -ratkaisuja kahviloille ja ravintoloille

Poikkeusolot luovat jälleen Suomeen erilaisen ravintolaruoan myyntiympäristön – take awayn. Helppous, nopeus ja raaka-aineiden hävikin hallinta nousevat keskiöön ravintoloiden ja kahviloiden toiminnassa. Kokosimme ratkaisuja käyttöösi.

Julkaistu

Poikkeusolot ovat takaisin. Niinpä kahvi juodaan kahvilan ulkopuolella ja työpäivän lounas syödään kotipöydän ääressä. Vaikka arjen dynaamisuus ei juuri tänä keväänä ole pinnalla, löytyy nopeille ja helposti saatavilla oleville take away -ratkaisuille kysyntää myös jatkossa.

Kesprosta löydät tarpeisiisi sopivat ratkaisut myös noutoruuan pakkaamiseen ja kuljetukseen. Valikoimastamme löydät mm. kertakäyttöastiat, take away -kassit, pizzalaatikot, lautasliinat sekä kelmut ja foliot horeca-ammattilaisten tarpeisiin

Take away -vinkkivideoita

Take Away -ruuan tekeminen vaatii keittiöltä uudenlaista tehokkuutta ja toimintamalleja. Poimi ideoita ja inspiraatiota omaan tekemiseesi näiden vinkkivideoidemme avulla.

Yksi tekijä, 50 ruokailijaa, 30 minuuttia - onnistuuko?

Pekka näyttää Menu ylikypsällä savustetulla possunkasslerilla kuinka valmistat yksin lounaan 50 ruokailijalle alle 30 minuutissa. Lisukkeina Menu säräjuurekset, puikulaperunat, sekä kaksi salaattia.

Kuinka valmistaa risotto helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti?

Onko hodarisi liian tavallinen?

Tuunatut hodarit ovat IN. Pekka näyttää miten Kespron tuotteilla voit nostaa hot dogisi uudelle tasolle. Hell Hound, Reuben Hot Dog ja Suomen ajokoira ovat kannoillasi.

Miten valmistat pasta-annoksia salamannopeasti?

Davigelin pakastetut tuorepastat ovat supermaukkaita ja valmistuvat nopeasti. Anssi valmistaa pastaa höyryssä ja keittämällä lautas-annokseen ja salaattiin.

Suomalainen liha - raaka-aine puhuu puolestaan

Kokit Keittiössä -sarjan jaksossa tutustutaan Reinin Lihaan ja valmistetaan huippuburgereita.

Fermentointia ja pikkelöintiä helposti

Teppo Tani kävi Kespron tuotekehityskeittiö Foodsterissa testaamassa muun muassa miten Menu Vegaanimajoneesi taipuu chilitahnan kaveriksi. Samalla tehtiin upea makumatka fermentoimalla.

Uusia makuja herkullisiin lisäkkeisiin

Kokit keittiössä -sarjan jaksossa Ravintola Vistan Teijo Lepola perehtyi Kespron Anssi Nurmisen kanssa kesän kasvislisäkkeisiin eli sideihin

Esivalmistetuilla tuotteilla taklaamaan hävikkiä ja henkilöstökuluja katteellisesti

Kylpylähotelli Rauhalahden keittiöpäällikkö Marko Savioja tietää, että hyvä lounas takaa tyytyväiset asiakkaat. Savioja on viilannut lounasta yhteistyössä Kespron Food Insipirations Manager Pekka Kettusen kanssa Foodsterissa ja löytänyt uusia näkökulmia liiketoimintaan. Yhdessä sparraten Rauhalahdessa on onnistuttu yhdistämään herkullisuus, työtehokkuus ja kannattavuus. Myös ruokahävikki on lounaalla saatu kuriin.

Take away -reseptejä

Tässä herkullisia ja nopeasti mukaan sekä kuljetettavaksi valmistettavia reseptejä.

Tanskalaiset voileivät

Fish & Chips

Nazza

Churroja & jäätelöä

Bufala-mozzarellasalaatti

Tunturisalaatti & uuniperuna

Snack combo

Siskonmakkara-ramenkeitto

Vietnamilainen pho-lihakeitto

Lisää sopivia reseptejä voit etsiä reseptihakumme avulla >>

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä