Tanskalaiset voileivät

Tanskalaiset smørrebrødit tulevat taas! Tarjoa lounasvaihtoehdoksi leipiä, joille on ladottu niin salaatti, proteiini kuin kastikekin.

23.6.2020

Julkaistu

15 min

Valmistusaika

Tanskalaiset smørrebrødit tulevat taas! Tarjoa lounasvaihtoehdoksi leipiä, joille on ladottu niin salaatti, proteiini kuin kastikekin.

Ainekset

Valmistusvaiheet

1

Paahtopaistileipä: Vaahdota smetana ja mausta se raastetulla piparjuurella. Voitele leipäviipale voilla. Lado leivälle viinisuolaheinää, paahtopaistia ja piparjuuritahnaa. Viimeistele puolukoilla ja lehtipersiljalla.

2

Savukalkkunaleipä: Voitele leipäviipale sinapilla. Lado leivälle reilusti vesikrassia ja kalkkunaleikettä. Koristele retiiseillä. Vesikrassin tilalle sopivat myös rucola ja sinappifrilly.

3

Silli-perunaleipä: Tee perunasalaatti kuutioperunoista, majoneesista, suolasta ja pippurista. Anna maustua kylmässä muutama tunti. Hauduta punasipulia kuumassa suola-sokerivedessä 15 minuuttia. Paloittele sillifilee pitkittäin. Voitele leipäviipale ja lado täytteet leivälle. Viimeistele kapriksilla ja ruohosipulilla.

Kategoriat

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä