Nakkimuki uudella tavalla tarjoaa monia mahdollisuuksia

Kespron blogissa Ville Parkkinen: ”Urheilutapahtumien klassikon nakkimukin idean voi toteuttaa monella uudella tavalla, jolloin se tarjoaa mahdollisuuksia erottautumiseen ja lisämyyntiin.”

Julkaistu

Teksti

Ville Parkkinen

Blogi on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä.

Jokainen varmasti tuntee urheilutapahtumien väliaikamurkinoinnista perinteiset nakkimukit. Vaikka tämä suolapala ei välttämättä ole jokaisen mieleen niin ideahan konseptissa on mainio: kompaktissa kupissa välipalaa on helppo pidellä ja nauttia sen suuremmin sotkematta. Tämä toimiva konsepti on hyvin sovellettavissa muunlaiseenkin tarjottavaan ja ruoan ulosmyyntiin.

Nakkimuki uudella tavalla toteutettuna tarjoaa monia mahdollisuuksia niin take away -myyntiin kuin tapahtumaruokailuun. Fredmanin kartonkinen Comple-pikari on loistava valinta ruoan tarjoiluun, säilytykseen ja kuljetukseen. Tässä blogissa kerron, miten pikkupaloilla voit tuoda asiakkaillesi uusia makuja ja saada lisämyyntiä kätevästi ja ympäristöystävällisesti.

Kolme vinkkiä pikkupaloihin:

  1. Kulhoruoka on trendikästä ja kaunista. Rakenna pikariin oma herkullinen mini bowl tai parikin. Ihmiset haluavat maistaa erilaisia makuja ja rakentaa mieleisensä ateriakokonaisuuden. Kulhoon voit loihtia myös maistuvia aamiais- ja välipala tarjottavia kuten chia-vanukasta tai suolaisia muffinseja.

  2. Tarjoa pääruoan kylkeen erilaisia lisukesalaatteja. Toimisiko tarjontaasi itämainen raastesalaatti, salsa verdessä pyöräytetty vihersalaatti vai kenties savujuustosalaatti. Pohdi täydentäviä salaatteja rikastamaan muuta valikoimaasi.

  3. Pieni makea on aina paikallaan. Tee pikariin oma herkkukipposi!

kulho ja sitaatti fredman blogi

Noutoruokailussa pakkaus on puoliruokaa, joten pakkauksen ulkonäköön kannattaa kiinnittää huomiota. Fredmanin kartonkinen Comple-pikari on kauniin vaaleanruskean värinen ja sen alalaidassa on koristekuvio. Kolmessa koossa (1,2, 1,6 ja 2,3 dl) saataviin pikareihin on myös kartonkiset kannet, joissa koristekuvio toistuu. Kokonaisuus on eheä ja kaunis.

PE-pinnoituksen ansiosta pikarit kestävät hyvin kosteutta, eikä niistä irtoa minkäänlaista sivumakua itse tuotteeseen. Pinnoitus lisää normikartongin monikäyttöisyyttä, ja on tarkoin tutkittu, testattu ja ympäristöystävällinen. Pikareissa voit myös pakastaa -20 asteessa.

ville parkkinen fredman 150x150

Ville Parkkinen
Keittiömestari ja valmentaja
Fredman

Ville valmentaa keittiöammattilaisia ja tukee Fredmanin foodservice-asiakkaiden liiketoimintaa. Hän vaikuttaa alalla aktiivisesti myös Etelä-Suomen keittiömestarit ry:n puheenjohtajana. Villen matkaan voit hypätä Instagramissa: ville_parkkinen_keittaja

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä