Säästä pakkauksissa ja pesuaineissa

Asuuko keittiössäsi näkymätön kuluerä? Ruuan ja raaka-aineiden hinnasta puhuvat kaikki. Mutta tiedätkö, kuinka paljon maksat keittiön pakkausmateriaaleista ja pesuaineista?

Julkaistu

Kuvat

Kespro, AdobeStock

Ruuan ja raaka-aineiden hinnasta puhuvat kaikki. Mutta tiedätkö, kuinka paljon maksat keittiön pakkausmateriaaleista ja pesuaineista? Tieto tuntuu ehkä yhdentekevältä, mutta on tärkeä osa ravintolan ja kahvilan kustannusrakennetta. Menun ammattikäyttöön tarkoitetuissa pesuaineissa on loistava hinta-laatusuhde. Hygieeniset kertakäyttöhansikkaat ja kertakäyttö- sekä take away-astiat helpottavat monipuolisuutensa ansiosta arkea.

pakkaustarvikkeita, jätesäkkejä ja take away kuppeja

Ota käyttösi

Asiakkailla on taipumus valita pienempi kuppi kahden koon väliltä. Kun pidät valikoimissasi kolmea kokoa, asiakas valitsee yleisimmin keskimmäisen koon. Näin kasvatat kahvinmyyntiä!

Ympäristöystävällisyys ykkösenä

Keskon tavoitteena on, että vuoden 2025 loppuun mennessä kaikkien omien merkkituotteiden pakkaukset ovat kierrätettäviä, uudelleen käytettäviä tai biohajoavia. Luontoystävällisen tuotteen tunnistat tuotteen kyljessä olevasta Pohjoismaisesta Ympäristömerkistä.

menu pesuaineet

Pesuaineet ammattikäyttöön

Pesuainevinkki:

  1. Muista noudattaa Menu-pesuaineiden annostelu ja käyttöohjeita
  2. Säilytä pesuaineita yli 5 asteen lämpötilassa

Tiesitkö tämän muovista?

Pakkausmuovia moititaan usein, mutta hallitusti käytettynä siinä on myös paljon hyvää.

  1. Muovi suojaa tuotetta tehokkaasti ja vähentää näin ruokahävikkiä.
  2. Keveyden vuoksi muovi pienentää logistiikan ympäristökuormaa.
  3. Kierrätettynä muovin kokonaisympäristökuorma voi olla jopa usein pienempi kuin sitä korvaavien materiaalien.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä