Puhtaampia pintoja

Vierumäen Matkakeidas huolehtii nyt pintojen puhtaudesta tehostetusti. Käytössä ovat Kiillon puhdistustuotteet, joiden toimitus sujuu hyvin ja käytössä neuvotaan aina tarvittaessa.

Julkaistu

Teksti

Eeva Lauronen

Kuvat

Lauri Rotko

Vierumäen Matkakeidas on suosittu pysähdyspaikka. Jotta asiakkaat viihtyisivät ja asiointi olisi turvallista, Matkakeitaalla pide¬tään hyvää huolta ¬puhtaudesta, erityisesti pinta- ja käsihygieniasta. Kiillon tuotteita käytetään esimerkiksi pintojen puhdistuksessa keittiössä, pöytien puhdistuksessa ja yleissiivouksessa.

”Olemme valinneet meille sopivat tuotteet yhdessä Kiillon edustajan kanssa, ja ne sopivat tarpeisiimme hyvin”, yrittäjä Hanna Asikainen Vierumäen Matkakeitaalta sanoo.

Matkakeitaalla puhdistusaineisiin on oltu niin tyytyväisiä, että samat tuotteet ovat olleet käytössä jo vuosia. Näiden tuotteiden tuoteselosteet on helppo halutessaan tarkistaa netistä. Myös Kiillon asiantuntijat kertovat tuotteista ja ohjeistavat niiden käytöstä.

”On hyvä, että tukea on aina saatavissa, jos sitä tarvitsee”, Asikainen sanoo.

Matkakeitaalle puhtaus ja siivoukseen sopivat pesuaineet ovat hyvin tärkeä asia.

”Pesuaineita kuluu paljon, joten hinta ja laatu merkitsevät niiden valinnassa. Tuotteen ympäristöystävällisyys on myös plussaa. Koronapandemian aikana olemme tehostaneet siivousta ja pintojen desinfiointia. Puhdistusaineet ovat suihkepulloissa, joten niiden käyttö on helppoa”, Asikainen kertoo.

Premium paketti Matkakeidas Kiilto tuotteet 06

Sopivat tuotteet valitaan asiantuntijan kanssa

Kiilto toimittaa puhdistusaineet Matkakeitaalle Kespron kautta. Tuotteet toimitetaan kaksi kertaa viikossa, ja toimitukset ovat sujuneet ongelmitta.

Puhtaus- ja hygienia-asiantuntija Marja Perttula Kiillolta kertoo, että sopivien puhdistusaineiden valinnassa huomioidaan aina asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä asiakkaan koko¬naistilanne.

”Oikeiden pesuaineiden valinnassa lähtökohtana on, että asiakkaalla on mahdollisimman suppea valikoima laaja-alaisesti käytettäviä puhdistusaineita. Lisänä voi tietenkin olla tarpeen mukaan erikoistuotteita sekä välineitä.”

Yleispuhdistusaineiden lisäksi tarvitaan usein ainakin nestemäinen tai kiinteä astianpesuaine koneelliseen astianpesuun sekä uunin¬puhdistusaineet.

”Meidän tuoteryhmistämme löytyy Joutsenmerkki-tuotteita sekä Allergia-, iho- ja astmaliiton merkillä olevia tuotteita, jotka ovat hajustamattomia ja väriaineettomia. Natura-tuoteryhmän tuotteet on valmistettu täysin kasvipohjaisista raaka-aineista”, Perttula kertoo.

Kiillon tekninen asiantuntija on tärkeässä roolissa suunnittelemassa yhteistyötä asiakkaan kanssa.

”Hän tekee säännöllisesti astianpesukoneen vedenlämpötilan- ja pesuainemittaukset sekä tarvittaessa säädöt. Näin voidaan varmistaa astioiden puhtaus, joka on asiakkaillemme hyvin tärkeä asia heidän omassa toiminnassaan.”

Yhteistyö Kespron kanssa on sujunut hyvin.

”Kiillolla ja Kesprolla on paljon yhteisiä asiakkaita, joille olemme miettineet parhaita ratkaisuja. Kespron kautta ostavat asiakkaamme ovat tyytyväisiä yhteistyöhön, ja logistiikka toimii hyvin. Heidän ei tarvitse pitää tiloissaan isoa varastoa puhdistusaineita, sillä tuotteet tulevat nopeasti ja toimitusvarmuus on hyvä.”

”Pitkissä asiakassuhteissa on mukavaa, että kyse on molemminpuolisesta kumppanuudesta, jossa siivoustarpeista voidaan keskustella yhdessä. Usein kuulemme asiakkaalta käytännön tarpeista ja pystymme näin auttamaan heitä entistä paremmin”, Perttula sanoo.

Premium paketti Matkakeidas Kiilto tuotteet 02

Matkakeitaalla käytössä olevat Kiilto-tuotteet

Premium paketti Matkakeidas Kiilto tuotteet 04

Marja Perttulan vinkit puhtauteen:

  • Hyvä käsihygienia on erityisen tärkeää. Käsillä kosketellaan paljon pintoja, ja käsien välityksellä taudinaiheuttajat leviävät helposti. Mitä tarkemmin käsihygieniasta huolehditaan, sitä vähemmän haitalliset bakteerit ja virukset leviävät.
  • Mieti oman tilasi kriittisimmät kohteet ja huolehdi niiden puhdistuksesta erityisen hyvin. Näiden kohteiden löytämisessä apuna voi olla myös Kiillon asiantuntija. Usein esimerkiksi ovenpielet ja -kahvat, kosketuspinnat, näyttöpäätteet ja ohjauspaneelit vaativat erityisen hyvää puhdistusta. Keittiössä on pidettävä erityisen hyvin puhtaana työvälineet ja laitteet, joilla käsitellään tuoreita vihanneksia sekä kypsentämättömien raaka-aineiden käsittelypisteet, leikkuulaudat ja esimerkiksi lämpömittarin puikko. Käsienpesupisteiden ja paperitelineiden puhtaudesta on huolehdittava myös.
  • Seuraa, miten ihmiset liikkuvat ja käyttäytyvät tiloissasi. Näin huomaat, mihin paikkoihin kosketellaan ja nojaillaan paljon. Nämä ovat paikkoja, jotka vaativat myös erityisen huolellista puhdistusta.
  • Tee huolellisesti välisiivoukset töiden välillä keittiössä sekä päivittäiset puhdistukset. Näiden lisäksi huolehditaan viikoittain, kuukausittain ja vuosittain tehtäviksi määritellyistä siivouksista.
  • Aikatauluta työt niin, että siivouksille jää aikaa. Puhtaus on puoli ruokaa.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä