Smart Set – Kesä kutsuu ulos syömään terasseille ja piknikille

Ulkona syöminen on viime vuosina monipuolistunut. Monien kesäravintoloiden ja tapahtumien ruokatarjonta elää samanlaista muutosta ja ruoasta on tullut monien tapahtumien vetonaula. Asiakkaat vaativat uusia makuelämyksiä ja vastuullisuutta kesänterasseille.

Julkaistu

Teksti

Smart Set

Kuvat

Smart Set & Kespro

Kesällä mukaan ostettavat helposti syötävät annokset tekevät kauppansa. Ruokarekat ja herkulliset street food -kojut houkuttelevat asiakkaita maistamaan erikoisuuksia ja uudenlaisia makuja. Ruoan alkuperä, raaka-aineet ja valmistustapa kiinnostavat asiakkaita. Asiakkaat arvostavat elämyksellisyyttä ja näyttävyyttä, joten esillepanolla on erityisesti merkitystä ja se vaikuttaa asiakkaan valintaan.

Myös toimivilla foodservice-tuotteilla, kuten rasioilla, aterimilla ja kupeilla, on iso merkitys asiakaskokemukseen. Hyvä ruoka ei pelasta asiakkaan kokemusta, jos ruoka tarjoillaan huonosti toimivista, vuotavista rasioissa tai ruoan joutuu syömään toimimattomilla aterimilla.

Kespro Palvelut Smart Set take away terassi pysty

Minkälainen on hyvä take away -pakkaus

Ekologiset kertakäyttöastiat ja vastuullinen take away -tarjonta on kilpailuetu nyt ja tulevaisuudessa. Oikeanlaiset astiat vaikuttavat asiakaskokemuksen ja sitä kautta myyntiin, mutta myös ravintolan kannattavuuteen ja tulokseen. Oikea annoskoko oikean kokoisessa tarjoiluastiassa takaa, että raaka-aineen käyttö on optimaalinen ja että ruoka-annos näyttää hyvältä ja runsaalta.

Noutoruoka pakataan mukaan, ja pakkaamisesta vääjäämättä syntyy pakkausjätettä. Pantillisia uudelleenkäytettäviä noutoruokapakkauksia on jo saatavilla, ja ne ovat vahvasti tulossa markkinoille. Noutoruoan pakkaamisessa ympäristöarvot ovat keskiössä entistä enemmän. Pakkaus, kuten muovipakkaus, koetaan erityisesti ongelmallisena, ja ei niin ympäristöystävällisenä. Pakkausten oikeanlainen käyttö ja pakkausmateriaalien kierrätettävyys ovat noutoruokapakkauksen vastuullisuutta. Toisaalta oikeanlaisen ruokapakkauksen valinta kullekin ruokatuotteelle parantaa niiden säilyvyyttä ja auttaa vähentämään ruokahävikkiä.

Take away -pakkausten kierrätysvaatimukset tulevat tiukentumaan. Tulevaisuudessa kierrätettävät, puukuitupohjaiset sekä uudelleenkäyttävät muovi- ja materiaali-innovaatiot tulevat myös take away -pakkaamiseen. Hyvä take away -pakkaus on oikealainen halutulle ruoka-annokselle, ykkösasiana on tietenkin, että ruoka säilyy ja laatu pysyy hyvänä pakkauksessa. Pakkaus säilyttää ruoan kuljetuksen aikana mahdollisimman hyvänä ja pakkaus on funktionaalinen, eli se ei vuoda ja se suojaa ruokaa kontaminaatioilta. Ensin on aina hyvä miettiä, mitä ruokaa pakataan ja sille oikeanlainen tarkoitukseen sopiva pakkaus.

Kespro Palvelut Smart Set terassi Kasarmintorin kesa

Smart Set on palvelukumppani oikeanlaisten take away -pakkausten hankinnan suunnittelussa

Smart Set tarjoaa Kespron yritysasiakkaille konsultointia monipuolisista ja vastuullisista take away -pakkausratkaisuista suunnittelusta hankintaan. Kesäterassit ja -tapahtumat tarjoavat hyvän mahdollisuuden kasvattaa ruoan ja juoman myyntiä. Ravintolan henkilökunta on usein innovatiivinen kehittämään jatkuvasti omia ruoka- ja juomatuotteitaan – osaavalla tiimillä on vain taivas rajana kehittää toimintaa ja tuottaa elämyksiä asiakkaiden iloksi.

Luo mieleen jäävä brändi ravintolan ilmeen mukaisten, kustannustehokkaiden sekä vastuullisten take away -astioiden avulla ja varmista ravintolan kannattava ulosmyynti. Smart Set ei ole välikäsi, vaan kuljemme asiakkaan kanssa käsi kädessä. Tarjoamme asiakkaille visuaalista konseptointia, sekä vastuullisia take away- ja foodservice-pakkausratkaisuja. Vahvistamme asiakkaan vastuullisuutta, kustannustehokkuutta sekä brändin tunnettuutta. Autamme mielellämme.


kespro palvelut kaikki 1920x1080 logo teksti

Palvelut tukkuhintaan Kesprosta

Kespro tarjoaa kaikki ravintolan tarvitsemat palvelut tila- ja sisustussuunnittelusta digitaaliseen omavalvontapalveluun – helposti yhden tukun kautta. Olipa tarve uudistaa menua, sitouttaa ja kouluttaa henkilökuntaa tai saada useampi tukkutoimitus per päivä, Kespron palvelut auttavat tässä. Kespron asiakkaana saat kumppaneiltamme parhaat edut helposti käyttöösi. Kumppaniverkoston tarjoama palveluvalikoima kasvaa koko ajan – kehitämme verkostoa aktiivisesti asiakkaidemme palautteiden pohjalta!Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä