Täydellinen artesaanipizza

Joskus vähemmän on enemmän! Laadukkaat artesaanipizzat takaavat asiakkaille korkeatasoisen makuelämyksen sekä ravintolalle paremman katetuoton.

Julkaistu

Alkuperäinen julkaisu 18.7.2021.

Kesä on pizzojen sesonkia. Ravintola-asiakkaat ovat pizzojen suhteen laatutietoisempia kuin koskaan. Muutamalla muutoksella voit muuntaa perinteisen pizzan artesaanipizzaksi liikeideasi mukaisesti, jolloin myös hintaa voi nostaa ja saada pizzasta paremman katteen.

Pizzavinkit, prego!

  • Kun suosit runsaan raaka-ainemäärän sijaan vain muutamaa laadukasta raaka-ainetta, pizzan tekeminen on kustannustehokasta ja katteellista.
  • Valmista reunapaloja varten herkullinen dippi lisämyyntiä varten.

ML 3 21 Tee nain artesaanipizza 001

1. Valmista kastike

Kastike valmistetaan laadukkaista San Marzano -kuorituista tomaateista, oliiviöljystä ja suolasta. Poraa seos tasaiseksi ja säilytä kylmässä.

ML 3 21 Tee nain artesaanipizza 002

2. Taikina

Sulata Davigel-pizzapullia kylmiössä kelmun alla yön yli. Painele sulanut pallo jauhotetulla työtasolla levyksi. Venytä taikinaa pyörivin liikkein pöytää vasten haluamasi kokoiseksi ja paksuiseksi.

ML 3 21 Tee nain artesaanipizza 003

3. Paistaminen

Paistaminen pizzakivellä: Lisää pizzan pohjalle tomaattikastike ja ohueksi leikattu Fior di latte Moro Mozzarella. Paista uunin lämpötilasta riippuen noin viisi minuuttia.

ML 3 21 Tee nain artesaanipizza 004

4. Viimeistele pizza

Lisää paistetun pizzan päälle salami ja tuore basilika. Pizzassa on käytetty vähemmän mutta laadukkaampia täytteitä. Raaka-aineet nousevat näin paremmin esiin ja ravintolan katerakenne on huipussaan.

ML 3 21 Tee nain artesaanipizza 005

5. Täydellinen lopputulos

Valmiissa pizzassa on pulleat, hieman hiillostuneet reunat, kumpuileva struktuuri.

Tuotteet Kesprosta


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä