Valmistaudu juhlakauteen astiahankinnoin

Joko valmistautuminen kevään ja kesän juhlakauteen on alkanut? Kesäsesonki käynnistyy tuota pikaa ja kiireistä sesonkia varten on hyvä hankkia astiatäydennykset ajoissa. Astiatukku Kesprosta saat kaiken tarvitsemasi juhlakauteen.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö

Kuvat

Valmistajat

Lähestyvä juhlakausi edellyttää monipuolista valmistautumista, jotta kiireinen sesonki sujuisi toimivasti. Riippumatta siitä minkälaisia tilaisuuksia ravintola järjestää, on tarkistettavien astioiden ja välineiden lista pitkä.

Mikäli järjestät suurien henkilömäärien tilaisuuksia, onko lasien määrä riittävä? Isojen massojen tapahtumissa alkumaljat ja muut juomat on hyvä tarjoilla tukevista ja kestävistä, paksummasta lasimassasta valmistetuista laseista. Ovatko lämpöhauteet, ottimet ja termoskannut buffetpöytää varten kunnossa? Toimivuuden lisäksi on huomioitava myös, miten juhlatunnelmaa lisätään astioiden avulla. Tuo mielenkiintoa, näyttävyyttä ja runsautta esillepanoon kerroksellisuudella ja eri muotoisilla tarjoiluastioilla. Myös värillisillä aterimilla voi saada noutopöytää elävöitettyä ja korostettua juhlan tuntua. Kokosimme muutamia tuotevinkkejä suunnittelun avuksi.

LBYLink (1)-lpr 1500x1000

Käytännölliset ja katseenkestävät lasit

Libbeyn lasisarjojen on the rocks -lasit edustavat modernia ja trendikästä muotoilua. Tarq-, Linq- ja Rayo-sarjojen lasit ovat pinoutuvia ja ne on valmistettu iskunkestävästä lasista, joka on valmistusvaiheessa käynyt läpi DuraTuff -lämpökäsittelyn. Käsittely mahdollistaa lasien käytön kovassa kulutuksessa. Libbey Tarq ja Linq -lasit edustavat muotoilultaan vahvempaa ilmettä, Rayo-sarjan lasit taas sirompaa linjaa, joilla saa kattaukseen tuotua helposti raikkautta ja keveyttä. Sarjojen laseja on saatavilla myös grogilasikoossa.

Libbey Doyenne -viinilasit edustavat ajatonta muotoilua ja ovat näin aina tyylikkäitä. Senpä ansiosta ne sopivat monenlaiseen ympäristöön arjessa ja juhlassa. Viinilasin huomaamattomat mittaviivat helpottavat ravintolahenkilökunnan työtä mahdollistamalla nopean ja tasalaatuisen kaadon.

Vuonna 1818 perustettu Libbey on lasimuotoilun, -valmistuksen ja -markkinan johtavia osaajia, joka tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lasituotteita vaativaan ammattikäyttöön.

20210804 Dalebrook06209 landscape 1500x1000

Tarjoiluastiat moneen ilmeeseen

Dalebrookin tyylikkäistä ja näyttävistä sarjoista löytyy buffet-esillepanoon sopivat vaihtoehdot kaikkiin käyttötarkoituksiin. Modernilla tyylillä voit helposti muuttaa ja päivittää esillepanoasi ja pitää sen raikkaana kohti juhlakautta.

Nykyaikainen Pigment Noir -sarja tarjoaa esillepanoon mattapintaisen rouhean ja maanläheisen tuntuman yhdistettynä melamiinin keveyteen ja kestävyyteen. Tyylikäs mattamusta sävy korostaa upeasti ruokien värejä.

Urban-sarjan teollinen betoninen ilme ja tuntuma tekevät siitä täydellisen nykyaikaiseen, urbaaniin ympäristöön. Urban-tarjotinlevyjä voi hyödyntää kattauksessa yleisilmettä luomassa tai suoraan ruoan esillepanossa.

Korosta ja kehystä tuotteita Urban-kehystarjottimien avulla. Astian korotettu profiili estää myös nesteen ikävän valumisen ja silikonijalat pitävät kehystarjottimet tukevasti paikoillaan.

B11TB470 Pigment urban 1500x1000 Pigment Noir -sarjan tarjoilukulhoja

Miksi valita melamiini?

Kestävänä muovina melamiini soveltuu erittäin hyvin päivittäiseen käyttöön. Melamiinia voidaan valmistaa erilaisilla väreillä ja tyyleillä, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen materiaalin moniin eri tarkoituksiin. Erinomaisen kestävyyden lisäksi melamiiniastiat ovat myös näyttäviä esillelaitossa. Lisäksi melamiiniastiat ovat erittäin kevyitä ja näin ollen helpottavat myös ravintolahenkilökunnan työskentelyä.

Melamiiniastiat ovat 100% konepestäviä ja kestävät esimerkiksi iskuja posliinia paremmin. Lämpötilan muutos kestää melamiiniastiassa kauan, joten kylmät melamiiniastiat pysyvät viileämpinä pitkään. Näin ollen melamiiniastiat ovat erittäin sopivia salaattilinjaston tuotteille ja buffet-pöydän kylmille ruoille.

Muista myös ottimet

Tarkistathan myös buffet-pöydän ottimien riittävyyden! Amefan buffet-sarjan ottimien ajaton ja tyylikäs muotoilu sopii sekä arkiseen että juhlavaan pöytään. 8-osaisesta sarjasta löytyy monipuolisesti ottimia buffet-tarjoiluun. Ottimien materiaali on 18/10 ruostumatonta terästä. Varren käsiosassa himmeä satiiniviimeistely antaa mattapintaisen vaikutelman. Viimeistelyn ansiosta ottimet pysyvät myös pidempään siistinä, koska sormenjäljet eivät erotu varresta.

1319 Buffet composing on Table HR2 1500x1000

Induktiolämpöhauteet vastaavat tämän päivän tarpeisiin

Buffet-pöydän toimivuutta ja tarjoilun sujuvuutta lisäävät modernit induktiolämpöhauteet. Ikkunalla varustettu kansi auttaa sekä ruokailijaa että ravintolan henkilökuntaa. Asiakas näkee heti tarjoiltavan ruoan eikä henkilökunnan tarvitse aukoa kantta tarkistaakseen ruoan määrää. Vähemmillä kannen avaamisilla myös ruoan laatu pysyy parempana. Perinteinen lämpöhaude on edullisempi ratkaisu, ja sitä voi käyttää joko sähköisellä termostaatilla tai lämpöhaudepatruunoilla.

APS Easy Induction lämpöhaude GN 1-1 Easy Induction lämpöhaude GN 1/1-65

Vadeilla ja tarjottimilla juhlan tuntua

Erilaisilla vadeilla ja tarjottimilla saadaan esillelaittoon juhlan tuntua. Kiiltävät tarjottimet heijastavat ja korostavat juomalaseja. Vaikka lasit haettaisiin pöydältä, ne voivat olla tarjottimilla. Tarjottimet rytmittävät esillelaittoa ja sitovat juomalasit kauniisti omaksi kokonaisuudekseen. Juhlavammassa tilaisuudessa terästarjottimilla tarjoillaan usein myös alkupalat, jälkiruoat ja kalaruoat.

APS tarjoiluvati 52x31 cm rt 800x530 Tarjoiluvati Schöner Essen 52x31cm rt


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä