Hannu Korhonen: "Hampurilainen ja paikallinen twisti"

Kespro on asiakkaan tukena uudella twistillä ja laajemmalla palveluvalikoimalla!

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Kesälomamatkalla konkretisoitui hampurilaisten suosio Raaseporista Inariin: ravintola kuin ravintola kertoi burgerin olevan suosituin annos. Hampurilainen oli tuunattu paikalliseksi herkuksi käyttämällä ketsupin sijaan puolukkahilloa tai cheddarin asemesta paikallista juustoa.

Pihvi on pihvi, vaikka vegaanisenakin. Hyvä näin, sillä ruokakulttuurimme kehittyy koko ajan, emme toimi perinteen vankeina vaan muokaten sitä kunnioittavasti nykypäivään soveltuen. Kun kysymme, mitä söimme ennen suomalaisten suosikkia, perunaa, vastauksena on nauristapa tietenkin.

Nauris, lanttu, punajuuri, porkkana ja monet muut herkulliset juurekset sekä kotimainen kala ja liha ovat löytäneet jälleen tiensä kuluttajan lautaselle, ja me Kesprossa haluamme niiden säilyvän siellä. Kotimaisten ja kauden raaka-aineiden hyödyntäminen on osa huolto-varmuuttamme; teemme herkkua siitä, mitä paikallisesti ja kulloisenakin aikana on saatavissa. Kotimaisuuden ohella myös muut satokauden raaka-aineet tuovat lisäystä tarjontaan.

Kespron messukiertue käynnistyy jälleen syksyn alkaessa. Perinteiset live-messutapahtumat kokoavat asiakkaamme kokemaan ja näkemään, mitä uutta on tarjolla. Messutapahtumat voi tavoittaa nyt myös 24/7 Content Centerissä, jonne olemme avanneet messut ja niiden ohjelmasisällön virtuaaliseksi. Näin livekokemusta voi täydentää ennakkoon tai jälkikäteen tai kokea jopa kokonaan verkossa.

Tarjoamme asiakkaillemme uutta twistiä Kespron laajenevalla palveluvalikoimalla. Asiakkaamme saavat kauttamme halutessaan yrittäjän kokonaisen tuki paketin: tarjoamme mahdollisuuden mm. hävikin hallintaan, työterveyshuollon järjestämiseen sekä muuhun ydin-liiketoimintaa tukevaan palveluun. Kespro on tällä twistillä asiakkaan tukena. Iloisiin jälleennäkemisiin ja -kokemisiin!

Hannu Korhonen, markkinointijohtaja, Kespro

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä