Kesän suurin hitti on Eguburgeri!

Kespro lanseerasi huhtikuussa Food & Inspirations -virtuaalitapahtumassa Eguburgerin – suoraan Yhdysvaltojen ruokamekasta Los Angelesista!

Julkaistu

Kespro lanseerasi huhtikuussa Food & Inspirations -virtuaalitapahtumassa Eguburgerin – suoraan Yhdysvaltojen ruokamekasta Los Angelesista!

Julkaistu

Eguburgeri-ilmiö on saanut inpiraationsa rakkaudesta kananmunaan. Burgerin sydämenä on täydellinen, kuohkea munakokkeli. Eguburgerin innoittajana voidaan pitää Eggslut-ravintolaketjua, joka on tehnyt näitä burgereita jo vuosien ajan.

Eguburgeri x 3

Munakokkeli mielletään ehkä enemmän aamupalalle tai brunssille, mutta Eguburgeri maistuu ympäri vuorokauden niin brunssilla, lounaalla kuin yöruokanakin. Eguburgeri on helppo, nopea ja monipuolinen ruokakonsepti, joka sopii take awayhin, lounaaksi, iltaan, aamupalaksi, välipalaksi tai hotellihuoneisiin toimitettavaksi aamiaiseksi.

Eguburgeria voi varioida lukemattomilla tavoilla. Yksinkertaisista ja melko edullisista raaka-aineista syntyy mahtava kokonaisuus, joka uppoaa varmasti kesäkansaan. Tee Eguburgerista nyt ruokalistan kysytyin burgeri.

ML 3 21 Eguburgeri 2

All Day Eguburgeri

All Day Eguburgeriin kootaan Menu Chipotle-ranchmajoneesia, munakokkelia, Menu Cheddaria, rapeaa Menu Kanapekonia sekä rucolaa.

Lounaan Eguburgeri

Lounas Eguburgeri sisältää Menu Tryffelimajoneesia, munakokkelia ja ruohosipulia, liemikatkarapuja ja minipinaattia.

Eguburgeri iltaan

Iltaruokailuun sopii Egubergeri, jonka täytteenä on rotisseur-dijonmajoneesia, munakokkelia, Menu Cheddaria, flank steakia ohuina siivuina, marinoitua punasipulia sekä salaattia.

Katso vielä täydellisen munakokkelin teko-ohje!


Tuotteet

Lue lisää Eguburgeri-ilmiöstä muun muassa täältä:

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä