Tehokkaat työvälineet ammattikeittiöön

Tehokkaat ja helppokäyttöiset keittiövälineet ja -laitteet ovat ruoanvalmistuksen tukipilareita ravintolan keittiössä. Me Astiatukku Kesprossa kokosimme välinevinkit keittiön arjen helpottamiseen.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Dayton, Idelux ja Primulator

Kuvat

Valmistajat

Sifonien avulla luot elämyksellisiä annoksia

Kuohkeiden keittojen, täyteläisten kastikkeiden sekä makeiden ja suolaisten vaahtojen valmistuksen salaisuus ravintolan keittiössä on sifonin käyttö. Sifonin avulla on mahdollista saada annoksiin volyymia ja säästää raaka-aineen määrässä, kun kaasu laajentaa massaa. Parhaimmillaan luot annoksiin erilaisia rakenteita ja tarjoat asiakkaille vaikuttavia elämyksiä. Vaahdot ovat annoksissa suosittuja elementtejä ja niillä on mahdollista toteuttaa monipuolisesti erilaisia makumaailmoja.

Kuumien ruokien vaahdottaminen on mahdollista, kun käytössä on silikonitiivisteinen gourmet-sifoni. Sifonin maksimaalinen lämmöneristyskyky pystyy pitämään sisällön kylmänä tai lämpimänä useita tunteja. Sifonin avulla onnistuu erinomaisesti myös kahvien, pirtelöiden ja cocktailien koristelu.

isi sifonit Application 01 1500x1000 Sifonin avulla saadaan moninkertainen määrä vaahtoa verrattuna vispaamalla valmistettuun vaahtoon.

Katso tuotteet:

Muistilista sifonin käyttöön:

  • Siivilöi vaahdotettava raaka-aine huolellisesti ennen sifonin käyttöä tukkeutumisen estämiseksi.
  • Huomioi sifonin kokoamisjärjestys: Laita pulloon ensin neste, sitten kansi tiivisteineen ja pursotinosa paikalleen. Viimeisenä ruuvataan kaasupatruuna paikalleen.
  • Anna tekeytyä tarvittaessa viileässä ennen kylmän vaahdon valmistusta.
  • Vaahdotettavia kastikkeita valmistettaessa pullon voi pitää lämpimänä vesihauteessa miedolla lämmöllä.
  • Ravista pulloa hyvin ennen pursottamista.
  • Puhdista laite hyvin käytön jälkeen.
  • Vinkki! Vaahdosta saa kestävämpää, kun nesteessä on kermaa, kananmunaa tai liivatetta.

isi sifonit TXPW MarkusLeitner 1000x1200 Pöytämallinen kermasifoni sopii hyvin esimerkiksi jälkiruokien ja juomien koristeluun.

All-in-one keittiön pienkone

Bamix® on pieni, mutta erittäin tehokas ja monipuolinen sauvasekoitin. Erilaisten Bamix®-lisävarusteiden kera työväline on ihanteellinen apu kaikenlaiseen ruoanvalmistukseen ja leivontaan. Se on jokaisen ammattikeittiön varustukseen kuuluva arjen pelastaja, joka taipuu moneen ja nopeuttaa keittiön prosesseja.

Bamixia® voidaan käyttää jauhamiseen, soseuttamiseen, emulgointiin, sekoittamiseen ja vatkaamiseen. Sillä voi myös pilkkoa, vaahdottaa ja raastaa. Laite on erittäin helppo käyttää ja puhdistaa – teräosan huuhtelu juoksevan veden alla riittää.

Monikäyttöisellä yleisterällä hienonnat keitetyt ja raa’at vihannekset, soseutat hedelmät ja marjat, keitot ja kastikkeet. Sauvasekoittimen mukana tulevat myös erilliset vaahdotus- ja soseutusterät.

Bamix® on kaksoiseristetty, joten sitä voi huoletta käyttää kuumassa kattilassa ja pannussa. Kaikki ruoan kanssa tekemisissä olevat osat ovat ruostumattomia ja ruoka-aineita kestäviä, eikä niistä lähde sivumakuja.


Bamix 7610497600978 1 1500x1000 Huomioi Bamix®-mallien eri pituiset varret käyttötarkoituksen mukaan.

Käsityönä Sveitsissä valmistetut klassikot

Kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen ainutlaatuinen Bamix® on inspiroinut kokkeja ympäri maailmaa vuodesta 1954 lähtien. Tuotteiden valmistus tapahtuu kokonaan Sveitsissä korkealaatuisista materiaaleista. Käsityön osuus valmistuksessa on merkittävä, ja sen ansiosta Bamix® kestää eliniän ja suoriutuu vaativimmistakin tehtävistä keittiössä loistavasti. 100 % valmistus Sveitsissä, kestävyys sekä tuotteiden korjattavuus takaavat myös tuotteen ekologisuuden.

Myös tehosekoitin ja maailman pienin monitoimikone

Bamix® ei ole vain sauvasekoitin, yhdistettynä lisävarusteisiin se on myös tehosekoitin ja maailman pienin monitoimikone. Bamix Prosessorilla jauhat monipuolisesti erilaisia raaka-aineita, kuten pähkinöitä, yrttejä, vihanneksia ja pieniä määriä lihaa tai kalaa.

Katso tuotteet:

Laadukas blenderi on joka keittiön luottopelaaja

Ammattikeittiön perustyövälineisiin kuuluvat myös blenderit. Vitamix on yksi suosituimmista tehosekoittimista markkinoilla niin smoothie-baarien kuin ammattikokkien kesken. Blendereiden suorituskyky, moniulotteisuus ja kestävyys tekevät niistä ainutlaatuisia työkaluja. Vitamixin tehokas moottori takaa aina yhtä täydellisen sileän lopputuloksen ja tasalaatuisen jäljen.

Vitamixilla valmistat pehmeiden smoothie-juomien lisäksi lämpimiä keittoja, pähkinä- ja siementahnoja sekä kastikkeita. Voit esimerkiksi värjätä vaaleita pyre- tai keittopohjia yrteillä niin, että lopputulos on edelleen täysin sileä. Vitamixillä murskaat myös jäät hetkessä.

Vitamix VP3 Gazpacho Hero Wide 1500x1000

Korkea laatu ja kestävyys

Vitamixin laserleikatut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut veitsenterät on suunniteltu käsittelemään raskaimmatkin seokset. Vahvan rakenteen ansiosta ne hoitavat täydellisesti hienontamisen, vaivaamisen, sekoittamisen ja soseuttamisen. Avain Vitamixin moottorin pitkään elinikään on ylikuumenemisen estäminen. Sisäänrakennetun ylikuumenemissuojan ja optimoidun ilmankierron ansiosta tuloksena on vähemmän melua ja luotettavampi moottori, joka tekee tehtävänsä tehokkaasti vuodesta toiseen.

Kätevä tampperi

Jokaisen laitteen mukana toimitetaan muovinen sauva, jota kutsutaan tampperiksi. Tampperi on suunniteltu auttamaan tiiviimpien seosten, kuten pähkinävoin tai banaanijäätelön, työstämisessä. Tampperi työnnetään kannuun kannessa olevan pienen aukon läpi. Kannen suuaukko ja tampperin malli on suunniteltu niin, että voit huoletta käyttää sitä koneen käydessä – se ei osu teriin.

Helppo puhdistus

Kaikki Vitamixit on helppo puhdistaa. Kaada kannu puolilleen vettä ja lisää sekaan pari tippaa käsitiskiainetta. Pulssita pari kertaa ja anna koneen sitten pyöriä täydellä teholla 20-60 sekuntia. Nopea huuhtelu vedellä ja kannu on jälleen käyttövalmis!

Katso tuotteet:


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä