Laadukkaat työvälineet ravintolaan Astiatukku Kesprosta

Tehokkaat ja helppokäyttöiset keittiövälineet ja -laitteet ovat ruoanvalmistuksen tukipilareita ravintolan keittiössä. Me Astiatukku Kesprossa kokosimme vinkkejä keittiön arjen helpottamiseen.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Valmistajat

Kaupallinen yhteistyö

Global, Vitamix

Global veitset – japanilaisia mestariteoksia

Global-veitsissä japanilainen ruoanlaittofilosofia yhdistyy perinteiseen käsityöhön ja moderniin muotoiluun. Näiden tuloksena on syntynyt ajaton veitsiklassikko.

Vuonna 1985 suunnittelija Komin Yamada sai tehtäväkseen luoda täysin uuden japanilaisen kokkiveitsen. Tuloksena oli yksikerrosteräinen Global-veitsi, joka ainutlaatuisella muotoilullaan ja äärimmäisen terävällä terällään valloitti nopeasti ravintolakeittiöt ympäri maailmaa. Nykyään Global tunnetaan yhtenä maailman suosituimmista veitsimerkeistä.

Tähtien veitsellä suorituskykyä ja tarkkuutta

Suomessa Global on jo vuosia tehnyt tiivistä yhteistyötä Suomen Kokkimaajoukkueen kanssa. Veitset ovat olleet itsestään selvä ensisijainen valinta maan tunnetuimmille kokeille, mukaan lukien Michelin-ravintoloitsija Pekka Terävä ja ahvenanmaalainen Michael Björklund.

Global-veitsi on täydellinen työkalu sinulle, joka tavoittelet hallintaa ja tarkkuutta leikkaamisessa. Se on veitsi, joka kestää aikaa ja joka suoriutuu aina.

Veitset on valmistettu hienoimmasta ruostumattomasta teräksestä, terissä käytetään karkaistua Cromova 18 ruostumatonta terästä. Rockwellin asteikolla terien kovuus on C56-58, joka takaa loistavan terän pidon ja miellyttävän teroitettavuuden. Astiatukku Kesprosta on saatavilla useita malleja, poimi alta vinkit!

Global-2 1500x1000 Kokkiveitsi G-2

Terävin ystäväsi. Kokkiveitsi G-2 on monipuolinen malli, jota voit käyttää leikkaamiseen, hakkaamiseen ja kuutioimiseen useimpiin raaka-aineisiin. Veitsen terän paino helpottaa suurten lihapalojen ja juuresten käsittelyä. Tämä veitsi näki päivänvalon ensimmäisen kerran vuonna 1985 ja on ehdottomasti Globalin suosituin veitsi.

Global sashimi-veitsi G-11 25 cm 1500x400 Sashimiveitsi G-11

Sashimiveitsessä on pitkä, kapea terä, joka on teroitettu vain toiselta puolelta. Veitsi on täydellinen, kun haluat leikata kalaa tai lihaa ohuiksi viipaleiksi, sillä teroitus tekee viipaleesta helposti irtoavan. Täydellinen sushikokille.

Global-5 1500x1000 Vihannesveitsi G-5

Vihannesveitsi on tehokas veitsi. Terä on lähes suorakaiteen muotoinen, joka mahdollistaa raaka-aineen leikkaamisen koko matkalta ilman veitsen työntämistä tai vetämistä. Veitsimalli on täydellinen, kun tarvitset hyvää hallintaa leikkaamisessa, esimerkiksi intensiivisessä hakkauksessa tai kun haluat välttää leikkaamasta sipulin tai juureksen kantaan.

GS-11 1500x1000 Yleisveitsi GS-11

Yleisveitsessä on joustava ja suhteellisen kapea terä. Veitsi on erittäin taipuisa, mikä helpottaa esim. kalan fileointia. Se mahdollistaa helpon pääsyn leikkaamaan nahan alle ja ympäri kalan luita. Voit myös käyttää veistä lihan ja siipikarjan puhdistamiseen.

G-46 1500x1000 Santokuveitsi G-46

Santoku on japanilainen veitsimalli, joka muistuttaa paljon klassista kokkiveistä. Erotuksena on se, että veitsenterä on hieman lyhyempi ja siinä on pyöristetty kärki. Sanana santoku tarkoittaa "kolmea japanilaista ruokahyvettä". Veitsi sopii siis mainiosti sekä kalan, lihan että vihannesten leikkaamiseen.

Laadukas blenderi on joka keittiön luottopelaaja

Ammattikeittiön perustyövälineisiin kuuluvat myös blenderit. Vitamix on yksi suosituimmista tehosekoittimista markkinoilla niin smoothie-baarien kuin ammattikokkien kesken. Blendereiden suorituskyky, moniulotteisuus ja kestävyys tekevät niistä ainutlaatuisia työkaluja. Vitamixin tehokas moottori takaa aina yhtä täydellisen sileän lopputuloksen ja tasalaatuisen jäljen.

Vitamix VP3 Gazpacho Hero Wide 1500x1000

Vitamixilla valmistat pehmeiden smoothie-juomien lisäksi lämpimiä keittoja, pähkinä- ja siementahnoja sekä kastikkeita. Voit esimerkiksi värjätä vaaleita pyre- tai keittopohjia yrteillä niin, että lopputulos on edelleen täysin sileä. Vitamixillä murskaat myös jäät hetkessä.

Korkea laatu ja kestävyys

Vitamixin laserleikatut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut veitsenterät on suunniteltu käsittelemään raskaimmatkin seokset. Vahvan rakenteen ansiosta ne hoitavat täydellisesti hienontamisen, vaivaamisen, sekoittamisen ja soseuttamisen.

Avain Vitamixin moottorin pitkään elinikään on ylikuumenemisen estäminen. Sisäänrakennetun ylikuumenemissuojan ja optimoidun ilmankierron ansiosta tuloksena on vähemmän melua ja luotettavampi moottori, joka tekee tehtävänsä tehokkaasti vuodesta toiseen.

Kätevä tampperi

Jokaisen laitteen mukana toimitetaan muovinen sauva, jota kutsutaan tampperiksi. Tampperi on suunniteltu auttamaan tiiviimpien seosten, kuten pähkinävoin tai banaanijäätelön työstämisessä. Tampperi työnnetään kannuun kannessa olevan pienen aukon läpi. Kannen suuaukko ja tampperin malli on suunniteltu niin, että voit huoletta käyttää sitä koneen käydessä – se ei osu teriin.

Helppo puhdistus

Kaikki Vitamixit on helppo puhdistaa. Kaada kannu puolilleen vettä ja lisää sekaan pari tippaa käsitiskiainetta. Pulssita pari kertaa ja anna koneen sitten pyöriä täydellä teholla 20-60 sekuntia. Nopea huuhtelu vedellä ja kannu on jälleen käyttövalmis!



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä