Ihastuta asiakkaasi kauniilla laseilla ja raikkailla drinkeillä!

Astiatukku Kesprosta saat monipuoliset lasiratkaisut ravintolaasi. Myös juomat ja muut drinkkien raaka-aineet löytyvät Kespron laajasta valikoimasta.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Kesän parhaimmat drinkit syntyvät helposti, muutamilla raaka-aineilla sekä näyttävillä lasivalinnoilla. Helpot klassikkodrinkit pysyvät suosiossa vuodesta toiseen. Pienillä lisillä tai koristeluilla niihin voi myös tuoda näppärästi uutta twistiä. Kesään sopivat kepeät kuplat ja marjaiset maut.

Kaunis lasi kruunaa juomanautinnon

Elämys on täydellinen vasta, kun juoma tarjoillaan kauniissa lasissa. Erilaiset kuvioinnit ja pinnat sekä värit tuovat lasivalikoimaan eloa. Myös eri tyylien sekoittaminen on suosiossa. Lasitrendeissä näkyy 1920-luvun henki niin cocktail- kuin muissa juomalaseissa. Astiatukku Kespron valikoimasta löydät lasit monipuolisesti kaikkiin tilanteisiin.

Kokosimme pari vinkkiä laseista ja juomista resepteineen. Hyödynnä koko paketti!

Kepeät kuplat kesään

Kuohuviinipohjaiset drinkit sopivat hyvin juhlavampaan tilanteeseen ja mikä olisikaan kesän juhliin sopivampi juoma kuin Rose Spritz. Lasina juomalle kaunislinjainen Bormioli Roccon America 20`s -sarjan fizz cocktaillasi.

Drinkkivinkki Rose spritz1500x1500 Lasi: 30153004 Bormioli Rocco America 20's fizz cocktaillasi 27,5 cl


Rosé Spritz

Valmista näin:

  1. Kaada prosecco cocktail- tai kuohuviinilasiin.
  2. Pidennä Fentimans Rose Lemonadella.
  3. Koristele cocktail halutessasi tuoreilla mansikoilla.

Herkullisia marjaisia makuja

Marjat tuovat juomiin herkullisia makuja ja upeita värejä. Murskaa, soseuta tai käytä sellaisenaan koristeina, mahdollisuuksia on rajattomasti! Muista myös yrtit makujen antajana ja näyttävyyttä tuomaan. Tässä alkoholittomassa juomassa ihastuttaa vadelman ja limen pirteä yhdistelmä. Trendikkäästä lasista nautittuna tottakai!

Fentimansin tuoteperheestä löytyy ratkaisut drinkkien pidentäjäksi, mocktaileihin ja sellaisenaan nautittavaksi. Juomissa yhdistyy taidokkaasti luonnollisuus, laadukkuus ja esteettinen ulkomuoto. Näillä ajattomilla tuotteilla on mahdollista tukea ravintolan, baarin tai kahvilan laatumielikuvaa positiivisesti.

Drinkkivinkki Raspberry lemonade 1500x1500 Lasi: 30135702 Nachtmann Noblesse whisky lasi 29,50 cl


Raspberry Lemonade

Valmista näin:

  1. Murskaa vadelmat grogilasiin.
  2. Lisää jäät ja puolikkaan limen mehu.
  3. Kaada lasiin Fentimans Sparkling Raspberry.
  4. Koristele limelohkolla ja tuoreella mintulla.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä