Kespron myyntialueet ovat valmiina ravintolakesään 2023

Kespron myyntialueilla valmistaudutaan palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja yksilölliset tarpeet huomioiden tulevana kesäkautena.

Julkaistu

Teksti

Kespro

ML 3 23 Paakirjoitus 2

Entistä parempaa palvelua asiakkaalle

Kespron Etelä-Suomen alueella ravintolat ovat jatkuvasti potentiaalisen suuren kysynnän kohteena. Kesäisin ihmiset haluavat nauttia lämpimästä säästä ja yhdessäolosta ulkona, jolloin ulkona syöminen on suosittua.

Me Kesprossa olemme panostaneet voimakkaasti palveluiden kehittämiseen, ja tälle kesälle olemme taas edellistä kesää vahvempia. Toimitusvarmuudesta huolehtiminen on edelleen ykkösasia meille. Kun tarjoilemme sen pääkaupunkiseudulla Kespron Ravintolatukku-palvelun muodossa, tarjoamme samalla markkinan nopeimmat toimitusrytmit ilta- ja pyhätilausahdollisuuksineen. Tarjoamme perinteisten tukkupalveluidemme rinnalla nykyään myös omia palveluitamme, kuten Raportit-palvelua sekä noin parinkymmenen palvelukumppanimme palveluita.

Kespron portfolion laajentuessa oman hissipuheeni kiteyttäminen on käynyt entistä haastavammaksi. Olen kuitenkin erittäin iloinen siitä, että saamme pääkaupunkiseudulla tarjota tähänkin kesään alan parhaan tukkupalvelun ja lisäksi entistäkin laajemmin ratkaisuja asiakkaidemme liiketoiminnan eri osioihin. Tehdään yhdessä onnistunut kesäsesonki!

Tomi Lotvonen aluejohtaja, Kespro Etelä-Suomi

ML 3 23 Paakirjoitus 5

Tulossa varsinainen tapahtumien kesä

Kesän tullen itäinen Suomi herää jälleen eloon. Lahden seudulla on otsikoitu, että meillä on käsillä ”Urheilun suurtapahtumavuosi 2023”. Otsikko ei liene hatusta temmattu, sillä kesään mahtuu esimerkiksi FNLD GRVL, Ironman 70.3, sekä SM-lajien viikko, jossa on mukana jopa 78 eri urheilulajia! Kesään mahtuu luonnollisesti muitakin tapahtumia, kuten Kotkan Meripäivät ja Kouvolan Kuninkuusravit.

Paras lopputulos syntyy paikallisen tekemisen kautta.
Tommi Nuutinen

Tapahtumilla on äärimmäisen tärkeä rooli eri alueiden elinvoimaisuudelle, sillä tuhannet vierailijat käyttävät luonnollisesti paikallisia ravintola- ja muita palveluita. Näin foodservice-alan ihmisenä erityisen ilahduttavaa on ollut huomata Saimaan alueelle myönnetty European Region of Gastronomy -titteli vuodelle 2024. Kyseinen titteli on annettu jo tammikuussa 2023, ja sen myötä Saimaa on jo liittynyt kansainväliseen Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism ruoka- ja kulttuurimatkailun verkostoon. Onkin odotettavissa, että Euroopan laajuinen näkyvyys tuo ruokamatkailijoita Suomeen jo kesällä 2023. Tunnustuksesta kannattaa lukea lisää: tastesaimaa.fi.

Me Kesprossa olemme omalta osaltamme valmistautuneet kesään parhaamme mukaan. Olemme käyneet aktiivisesti asiakaskeskusteluita tukuissa ja asiakaskäynneillä, jotta pystymme varmistamaan oikean myytävissä olevan valikoiman ja tuotteiden hyvän saatavuuden. Olemme myös lisänneet alueellista yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa, muun muassa solmimalla uuden yhteistyösopimuksen Päijät-Hämeen Yrittäjien jäsenyrityksille. Uskomme että paras lopputulos syntyy paikallisen tekemisen kautta, niin Hämeessä, Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa kuin Etelä-Savossakin.

Tommi Nuutinen, aluejohtaja, Kespro Itä-Suomi

ML 3 23 Paakirjoitus 3

Monipuolinen kesä, monipuoliset palvelut

Kespron pohjoisimman myyntialueen eteläisimmän asiakkaan välimatka on 1 073 kilometriä, joten myös alueen kesäsesonki on hyvin monimuotoinen. Lapissa luonto tarjoaa upeita patikointimahdollisuuksia, kalastusta, luontokohteita ja kansallispuistoja. Näiden lisäksi Lapissa on myös useita hienoja kesätapahtumia, muun muassa kesäkuussa Sodankylän filmifestivaalit, heinäkuussa Poikkinaintiajot Pellossa ja elokuussa Rovaniemellä SimeRock-musiikkifestari.

Kansa liikkuu kesällä tapahtumiin, ja käyttää aktiivisesti ravintoloiden palveluita.
Ilpo Korkala

Pohjois-Pohjanmaalla kesän vetovoimainen matkakohde on Kalajoki, kun taas Oulussa on kesällä festivaali lähes joka viikonloppu, suurimpina tapahtumina Suomipop ja Qstock–festarit. Pohjois-Savossa Kuopio Tanssii ja Soi on tanssifestivaalien ikoni, joka vetää kesästä toiseen tanssin ystäviä. Kolmipäiväinen Kuopiorock jytisee heinäkuussa, ja Tahkolla on monipuolista tapahtumatarjontaa koko kesän. Pohjois-Karjalan kesä on viriili, joten jokaiselle löytyy tapahtumia ja kulttuurielämyksiä, suurimpana tietenkin jättifestari Ilosaarirock Joensuussa.

Kansa liikkuu kesällä tapahtumiin ja käyttää aktiivisesti ravintoloiden palveluita. Alueemme kenttämyynti on valmistellut kesäsesonkia yhdessä asiakkaidemme kanssa, ja noutotukkujen henkilökunta on merkannut lähialueen tapahtumat kalenteriin. Näin pystymme palvelemaan asiakkaita kesän myyntisesongin ajan parhaalla mahdollisella tavalla.

Ilpo Korkala, aluejohtaja, Kespro Pohjois-Suomi

ML 3 23 Paakirjoitus 4

Aurinkoista kesää kohti

Aurinko paistaa ja koivut kukkivat, taitaa tulla kesä 2023. Kesäsesonki on ladattu jälleen kerran täyteen toinen toistaan mielenkiintoisempia tapahtumia. Kespron Taste & Inspirations -kiertue huipentuu Turun Ruissaloon toukokuun lopussa! Inspiroivan tapahtuman lisäksi tarjolla on vapaamuotoinen iltatilaisuus kesänavauksen merkeissä.

Kesäsesonki on ladattu täyteen mielenkiintoisia tapahtumia.
Jussi Leppänen

Tampere isännöi toisena vuonna peräkkäin jääkiekon MM-kisoja täyttäen Nokia Arenan, Tampereen hotellit ja ravintolat usean viikon ajaksi toukokuussa. Turussa katseet kohdistuvat kesäkuun ruokaviikoille, ja sen ehdoton helmi on Michelin-tähtigaala, joka järjestetään ensi kertaa Suomessa ja Turussa!

Heinäkuussa viikonloput täyttyvät tunnetuista festareista, kuten Ruisrock, Porin Jazz, Tammerfest ja Suomipop. Elokuu käynnistyy totutusti Jyväskylän MM-ralliviikonlopulla. Muistutukseksi, että saaristossa paistaa aina aurinko kesällä, ja kalamiehet ovat hyväntuulisia!

Jussi Leppänen, aluejohtaja, Kespro Keski- ja Länsi-Suomi


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä