Terveiset pohjoisesta

Kespro auttaa ja palvelee asiakkaitaan kaikkialla Suomessa. Koko Suomi on jaettu viiteen myyntialueeseen, joilla huomioidaan alueen asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Aluejohtajat eri myyntialueilta kertovat, mikä tekee juuri heidän alueestaan erityisen.

Julkaistu

Kuvat

Adobe Stock

Pohjoinen Suomi

Kespron Pohjois-Suomen alue on maantieteellisesti suurin Kespron myyntialue kattaen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnat. Asiakkaidemme toimintaympäristöt ovat siis hyvinkin erilaisia, mutta yhteneväisyyksiäkin on, esimerkiksi toiminnan vahva sesonkiluonteisuus matkailutoimialan ympärillä.

Kespron Pohjois-Suomen vahvuus on jokaisen maakunnan alueella henkilökohtaisesti palvelevat paikalliset Kespron myynnin avainasiakaspäälliköt, jotka tuntevat paikallisen foodservice-markkinan erittäin hyvin. Alueen noutotukut palvelevat asiakkaitamme Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa ja Rovaniemellä. Noutotukku on joustava paikallinen ostospaikka, jonka valikoimassa huomioidaan sesongit, tapahtumat sekä paikallisten tuottajien tuotteet.

Avainasiakaspäällikkömme auttavat asiakkaitamme löytämään heidän liikeideaansa sopivimman jakelutien. Arvioimme yhdessä, tarvitseeko asiakas toimituksia Kespron keskusvaraston laajasta valikoimasta vai riittääkö heille nouto tai toimitus paikallisesta noutotukustamme.

Myyntialueemme tuotekehityskeittiö Foodsteri sijaitsee Oulussa. Foodsteri on paikka, jossa Food Solution Managerimme yhdessä asiakkaiden kanssa ideoivat ja kehittävät asiakkaiden ruokalistoja. Tuotekehitystä tehdään raikkaalla ajatuksella siten, että mielessä on aina vastuullisuus, kustannustehokkuus, laatu ja hyvä maku. Tarvittaessa Food Solution Manager jalkautuu myös asiakkaamme keittiöön.

Kehitetään yhdessä Lapin foodservice-alaa jälleen loppuvuonna kohti menestystä!

Ilpo Korkala
Aluejohtaja, Pohjois-Suomen myyntialue

ML 4 21 pääkirjoitus Korkala

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä