Kehittyvä alue ansaitsee kehittyvän ravintolamarkkinan

Kespro auttaa ja palvelee asiakkaitaan kaikkialla Suomessa. Koko Suomi on jaettu viiteen myyntialueeseen, joilla huomioidaan alueen asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Aluejohtajat eri myyntialueilta kertovat, mikä tekee juuri heidän alueestaan erityisen.

Julkaistu

Kuvat

Adobe Stock

Keskinen Suomi

Yksi kaupunki on tänä vuonna Suomessa nostanut painoarvoaan erityisesti julkisessa keskustelussa nopealla eteenpäin menemisen meiningillään – rakenteilla on ollut ratikkaa ja urheiluareenaa. Tampere kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, mikä näkyy positiivisesti koko alueen ravintolapalveluiden lisääntymisenä ja monipuolistumisena. Osittain tämä heijastuu myös kaikkiin viereisiin maakuntiin ravintolakulttuurin kehittymisen saralla, kun uudet ideat jalkautuvat nopeammin kaupungeista toiseen.

Keskisessä Suomessa pystymme palvelemaan paikallisesti kaikkia foodservice-asiakkaitamme koosta ja liikeideasta riippumatta joko toimittamalla tai palvellen paikallisesti Tampereen ja Jyväskylän noutotukuissa.

Alueemme positiivinen vire on tarttunut myös henkilökuntaamme, jolle on kunnia-asia tarjota asiakkaillemme alan parasta tukku- ja asiakaskokemusta. Emme ole vain perinteinen tukkukauppa, vaan keskitymme tuottamaan asiakkaidemme liiketoimintaan aitoa lisäarvoa ja auttamaan heitä pärjäämään omassa markkinassaan.

Osana K-ryhmää meillä on valtavasti asian­tuntemusta foodservice-alan kehittymisestä ja viimeisimmistä kehittyvistä trendeistä. Tätä asiantuntemusta haluamme jakaa myös asiakkaillemme ja ratkaista yhdessä erilaisia asiakkaan liiketoimintahaasteita.

Alueemme kehittyy nyt isoin harppauksin. Me Kesprossa haluamme, että myös Sinä kehityt, ja olemme täällä valmiina auttamaan.

Erinomaista ja kaupallista syyskautta!

Jussi Leppänen
Aluejohtaja, Keski-Suomen myyntialue

ML 4 21 pääkirjoitus Leppänen

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä