Suomen ruokakulttuurin keskus

Kespro auttaa ja palvelee asiakkaitaan kaikkialla Suomessa. Koko Suomi on jaettu viiteen myyntialueeseen, joilla huomioidaan alueen asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Aluejohtajat eri myyntialueilta kertovat, mikä tekee juuri heidän alueestaan erityisen.

Julkaistu

Kuvat

Adobe Stock

Läntinen Suomi

Meille Kespron läntisen Suomen myyntialueella on tuttua vaihtelevat tarpeet kaupunkien vilkkaista katuterasseista aina ulkosaariston laitureille. Pitkä kuuma kesä ja syksyn sykähdyttävä juhlakausi ovat meille erityisen vilkasta aikaa, joten viritämme silloin valikoimat ja palvelut huippuunsa.

Turku on alueemme ravintolakulttuurin keskus, jolla on ulkona syömisen saralla paljon annettavaa myös muulle Suomelle. Turusta uudet konseptit ja ideat jalkautuvat varsin nopeasti myös alueemme muille tukkupaikkakunnille.

Läntisessä Suomessa Kespro palvelee uudistetuilla Turun, Porin ja Vaasan noutotukuilla sekä koko rannikon kattavalla jakeluverkostolla aina Hangosta Kokkolaan asti Maarianhaminaa unohtamatta. Voit siis noutaa kaikki keittiösi tarpeet joko itse noutotukusta tai tilata tuotteet perille toimitettuna sovituilla palvelulla ja aikataululla.

Noutotukuissamme voit myös tutustua ostosten ohella Kespron uusiin tuotteisiin ja ratkaisuihin. Kerro samalla tukkukäynnillä, mitä tarvitset jatkossa liiketoimintaasi tai mitä sinulta on toivottu tulevaisuudessa – ratkaistaan yhdessä nämäkin asiat.

Ollaan yhteyksissä ja keskustellaan lisää Sinun keittiösi tarpeista. Tehdään yhdessä ulkona syömisestä entistä suositumpaa läntisessä Suomessa.

Kimmo Saari Aluejohtaja, Länsi-Suomen myyntialue

ML 4 21 pääkirjoitus Saari

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä