Niin sitä itää!

Kespro auttaa ja palvelee asiakkaitaan kaikkialla Suomessa. Koko Suomi on jaettu viiteen myyntialueeseen, joilla huomioidaan alueen asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Aluejohtajat eri myyntialueilta kertovat, mikä tekee juuri heidän alueestaan erityisen.

Julkaistu

Kuvat

Adobe Stock

Itäinen Suomi

Meitä kesprolaisia on itäisen Suomen alueella Lahdessa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Lappeenrannassa, Kouvolassa ja Kotkassa. Yhteensä meitä on tällä alueella lähes sata, johon lukeutuu kymmenien eri osa-alueiden rautaisia ammattilaisia tukkutyöntekijästä logistiikkaosaajaan ja tuotekehityskeittiön asiantuntijaan.

Elämme alueen arkea ja tunnemme siten paikalliset markkinatilanteet ja olosuhteet. Haluamme palvella asiakkaitamme paikallisesti, juuri kyseisen markkina-alueen erikoispiirteet tunnistaen. Perusajatuksena on, että yritystenkin välinen yhteistyö tehdään ihmiseltä ihmiselle.

Meiltä löytyy osaamista muun muassa ruoka- ja juomatuotteista, logistiikkaratkaisuista tai ruokalistasuunnittelusta. Onpa alueellamme myös oma tuotekehityskeittiö Foodsteri Lahden noutotukussa, missä ideoita voidaan testata käytännössä Food Solution Managerimme rautaisessa opastuksessa.

Kespron itäinen myyntialue on myös Kespron liiketoiminnan kannalta keskeisintä aluetta. Meillä on alueella toimimisesta pitkät perinteet, ja siksi alueella asiakassuhteemmekin ovat huomattavan pitkäikäisiä. Joillakin alueilla Kespro on myös alueen ainoa suurempi noutotukku, joka pystyy palvelemaan vaativimpienkin asiakkaiden tarpeita.

Jaamme mielellämme omaa osaamistamme asiakkaidemme kanssa ja opimme uutta yhdessä tekemällä. Etsitään yhdessä oikeat ratkaisut juuri Sinun liiketoimintaasi ja tarpeisiisi.

Toivotan menestystä kaikille asiakkaillemme!

Tommi Nuutinen
Aluejohtaja, Itä-Suomen myyntialue

ML 4 21 pääkirjoitus Nuutinen

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä