Trendikkäillä Bonna-lautasilla monenlaista ilmettä ravintolan kattaukseen

Bonnan laadukkaat ja helposti yhdisteltävät lautassarjat ovat mainio valinta ravintolaan. Nämä kestävät ja kauniit astiat ovat saatavilla Suomessa foodservice-ammattilaisille vain Kesprosta.

Julkaistu

Teksti

KESPRO

Kuvat

KESPRO

Kar Porcelain -konserniin kuuluva Bonna-astiamerkki tarjoaa horeca-alan innovatiiviset tuotteet ja ratkaisut ammattikeittiöille. Tämä astioiden suunnannäyttäjä on perustettu vuonna 2014 ja sen kahden tehtaan tuotantokapasiteetti on yli 34 miljoonaa tuotetta vuodessa. Maailmanlaajuisesti Bonna toimittaa tuotteita yli yhdeksäänkymmeneen maahan ja kuuteen maanosaan.

Bonnan toiminnan ydintavoitteena on ollut alusta saakka varmistaa astioiden vastuullinen tuotantoprosessi. Tehtaiden ja tuotantolaitosten moderni teknologia varmistaa mahdollisimman vähäiset päästöt kaikkien toimintojen osalta.

Bonna-tuotteet ovat saatavilla yksinoikeudella foodservice-alan toimijoille Suomessa vain Kesprosta.

Jopa elinikäinen reunasärötakuu

Yhtenä harvoista toimijoista Bonna tarjoaa osalle tuotteistaan elinikäisen reunasärötakuun. Ammattikäytössä astiat ovat kovassa kulutuksessa ja lautasten reunat ovat monesti vaarassa varsinkin pesuprosessin aikana. Lautasten laatu ja reunojen kestävyys Bonnan tuotteissa onkin intensiivisen tuotekehitystyön tulos.

Astiatukku Bonna Gloire-066 1500x1000 Bonnan Gloire ja Gloire East -sarjojen muotoilu on saanut innoituksensa Kaukoidän kasveista.

Huippuluokan lasitepinta

Naarmut astioissa ovat tavallinen ongelma ravintolamaailmassa. Bonnan laajamittaisen tuotekehitystyön tuloksena on saavutettu korkealaatuinen lasitetekniikka, jonka ansiosta tuotteilla on huippuluokan naarmunkestävyys. Lautaset on myös suunniteltu erityisen hyvin pinottavaksi.

Astiatukku 2022 Bonna 023 1500x1000 Bonnan Reactive Glaze -pinnoitettujen lautasten valikoimassa on kauniin harmonisia värisävyjä. Kuvassa vihreä Sage Hygge ja hiekanvärinen Sand Hygge.

Mix & match – yhteensopivat sarjat

Bonnan lautassarjoista löytyy erilaisia kuviointeja kaukoitä -vaikutteisista kuoseista harmonisiin yksivärisiin malleihin. Sarjoja on vaivatonta yhdistellä ja näin saada erilaisia ja visuaalisesti näyttäviä ratkaisuja helposti.

Astiatukku uutuudet 2022 Bonna-147 1500x1000 Bonna eri sarjojen lautaset ovat helposti yhdisteltävissä toistensa kanssa. Kuvassa Pink Pot Bowl ja Terra Pot Bowl -sarjojen kulhoja ja lautasia sekä Sky Hygge ja Sage Hygge -sarjojen vihreä- ja sinisävyisiä lautasia.

Bonnan astiat ravintoloille vain Astiatukku Kesprosta

Astiamyyntiin erikoistuneet avainasiakaspäällikkömme ovat apunasi astioiden valinnassa. Varastossa olevien tuotteiden tilaus onnistuu verkkokauppa Kespronetin kautta, toimitus normaalin tilauskuorman mukana. Tilaustuotteiden osalta toimitusajat voivat vaihdella, Kespron myyjäsi kertoo ratkaisuista mielellään lisää.

Voit tutustua Kespron Bonna-valikoimaan myös Astiatukku Kespro Showroomilla Helsingin Tukkutorilla - palvelemme joustavasti ajanvarauksella.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä