Kespron verkkokauppa palvelee myös ruotsiksi ja englanniksi

Tiesithän jo, että Kespron tilauskanava Kespronet palvelee myös ruotsiksi ja englanniksi? Kieliuudistus helpottaa ja nopeuttaa tilausten tekemistä sekä vapauttaa aikaa tärkeimmälle eli ravintolaliiketoiminnan pyörittämiseen.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Kespron verkkokauppaan on saatu lähiaikoina useita asiakkaiden toivomia ominaisuuksia – ja lisää kehitetään jatkuvasti. Muun muassa sivuston mobiilikäytettävyyttä on parannettu, tuotehakua kehitetty ja tuotekuvat on tuotu paremmin esille.

Kespron tilauskanava Kespronetin alkuvuonna 2022 käyttöön otettu kieliuudistus mahdollistaa verkkokaupan käytön nykyään suomen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi. Kieliversioiden kehitys tapahtuu vaiheittain. Ensimmäisessä vaiheessa kaikilla kielivaihtoehdoilla toimivat kaikki ostamiseen tarvittavat toiminnot, eli navigointi- ja hakuominaisuus, tuotesivut sekä ostoskori.

"Olemme todella tyytyväisiä siihen, miten asiakkaamme ovat ottaneet eri kieliversiot käyttöön. Suomen laajimman foodservice-tukkuvalikoiman tarjoajana meille on Kesprossa ensiarvoisen tärkeää pystyä palvelemaan mahdollisimman laajaa käyttäjäjoukkoa heidän omalla äidinkielellään myös digitaalisten palveluiden osalta", kertoo Kespron digitaalisten palveluiden kehitysjohtaja Sara Tallgren.

Miten Kespronetin eri kieliversiot saa käyttöön?

Kespro Kespronet kieli

Näin valitset sopivan kielen Kespronetissä:

  1. Kirjaudu sisään.
  2. Klikkaa Omat tiedot.
  3. Valitse Muokkaa.
  4. Valitse sopiva kielivaihtoehto alasvetovalikosta.
  5. Paina Tallenna.
  6. Valmista tuli!


Brändikuvat-2022-Kespro-09 ipad

Kespro Digiraati logo 1500x500

Haluatko vaikuttaa Kespron digitaalisiin palveluihin?

Jos haluat vaikuttaa Kespron tuleviin ja nykyisiin digitaalisiin palveluihin ja kuulla ensimmäisenä uudistuksista, liity mukaan Kespron Digiraatiin. Digiraadin jäsenenä saat sähköpostiisi uutisia digipalveluista neljä kertaa vuodessa sekä kyselyitä Kespron palveluiden parantamiseen liittyen.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä