Uusi palveluvalikko helpottaa asiointia Kespron digitaalisissa palveluissa

Jotta liikkuminen Kespron digipalvelusta toiseen olisi mahdollisimman helppoa, Kespronet-verkkokauppaan ja kespro.comiin on lisätty uusi palveluvalikko.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Uusia digipalveluita Kespron asiakkaille

Kespron digitaaliset palvelut ovat nyt helposti käytettävissä yhdellä kirjautumisella. Kespronet-verkkokauppaan sekä kespro.comiin on lisätty uusi palveluvalikko. Verkkokaupan ja kespro.comin lisäksi palveluvalikossa ovat tällä hetkellä uusi Käyttöoikeuksien ylläpitopalvelu sekä pilottikäytössä oleva Tarjooma-palvelu. Tulevaisuudessa mukaan lisätään uusia digipalveluita.

"Palveluvalikon käyttöönotto on merkittävä onnistuminen ja pitkään tehdyn työn tulos, jossa on ollut mukana lukuisia sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä. Nyt voimme palvella asiakkaitamme digitaalisissa kanavissa saumattomasti yhden sisäänkirjautumisen kautta", kertoo Kespron digitaalisten palveluiden kehitysjohtaja Sara Tallgren.

Kespro Digipalvelut Palveluvalikko 2022 Muista kirjautua sisään Kespro-tunnuksella, jotta saat palveluvalikon auki!


Palveluvalikkoikoni

Mikä on palveluvalikko?

Uusi palveluvalikko helpottaa Kespron asiakkaiden digiasiointia – palveluvalikossa voi tarkastella niitä palveluita, joihin asiakkaalla on käyttöoikeus. Palveluvalikon tunnistaa vohvelia muistuttavasta ikonista, joka löytyy sisäänkirjautumisen jälkeen sivun oikeasta ylänurkasta. Uudistuksen ensimmäisessä vaiheessa mahdollisia palvelulinkkejä ovat Kespronet-verkkokauppa, kespro.com, Käyttöoikeuksien ylläpitopalvelu sekä pilottikäytössä oleva Tarjooma-palvelu.


Käyttöoikeudetikoni

Mikä on Käyttöoikeuksien ylläpitopalvelu?

Kespro tarjoaa asiakkailleen uuden ilmaisen digitaalisen toiminnallisuuden, jonka avulla asiakkaiden on mahdollista lisätä ja poistaa käyttöoikeuksia Kespronet-verkkokauppaan sekä tulevaisuudessa myös muihin Kespron digitaalisiin palveluihin. Käyttöoikeuksien ylläpitopalvelu on tarkoitettu vain yrityksen vastuutahoille tai heidän osoittamilleen henkilöille. Käyttöoikeuksien ylläpitäjäroolissa toimivan henkilön on mahdollista lisätä sekä tarkastella kaikkia käyttäjiä, joilla on oikeudet tilata verkkokaupasta. Ylläpitäjäroolin saa käyttöön oman asiakasvastaavan kautta.


Tarjoomaikoni

Mikä on Tarjooma-palvelu?

Kespron asiakkaat saavat Tarjooma-palvelusta tiedon valikoimassa olevista tuotteista ja hinnoista. Palvelu on kehitetty niille Kespron asiakkaille, jotka käyttävät tilaamiseen Kespronetin sijaan omia tilausjärjestelmiään. Tarjooma-palvelun käyttö on vielä pilottivaiheessa.

Nyt voimme palvella asiakkaitamme digitaalisissa kanavissa saumattomasti yhden sisäänkirjautumisen kautta.
Sara Tallgren, Kespro

Kysymyksiä?

Mikäli sinulla on kysyttävää palveluvalikkoon tai Kespron uusiin digipalveluihin liittyen, olethan yhteydessä Kespron asiakaspalveluun. Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 07.30 – 18.00 sekä lauantaisin 08.30 – 15.30.

Brändikuvat-2022-Kespro-09 ipad

Kespro Digiraati logo 1500x500

Haluatko vaikuttaa Kespron digitaalisiin palveluihin?

Jos haluat vaikuttaa Kespron tuleviin ja nykyisiin digitaalisiin palveluihin ja kuulla ensimmäisenä uudistuksista, liity mukaan Kespron Digiraatiin. Digiraadin jäsenenä saat sähköpostiisi uutisia digipalveluista neljä kertaa vuodessa sekä kyselyitä Kespron palveluiden parantamiseen liittyen.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä