Kespro-tunnus korvaa aiemman Kespronet-käyttäjätunnuksen

Uusi Kespro-tunnus korvaa aiemman verkkokauppa Kespronetin käyttäjätunnuksen. Uudella tunnuksella parannetaan asiakkaiden tietoturvaa ja mahdollistetaan pääsy Kespron uusiin tuleviin palveluihin.

15.9.2021

Julkaistu

Uusi Kespro-tunnus korvaa aiemman verkkokauppa Kespronetin käyttäjätunnuksen. Uudella tunnuksella parannetaan asiakkaiden tietoturvaa ja mahdollistetaan pääsy Kespron uusiin tuleviin palveluihin.

Toimi näin

Muutoksesta johtuen jokaisen Kespron verkkokauppa-asiakkaan tulee vaihtaa nykyinen Kespronet-tunnus uudenlaiseksi Kespro-tunnukseksi. Vanhat Kespronet-tunnukset poistuvat käytöstä vuoden 2021 loppuun mennessä.

  • Mikäli käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus verkkokauppaan, tunnuksen muuttaminen käy helposti Kespronetin kirjautumissivulta syyskuun loppupuolelta alkaen.
  • Mikäli käyttöön tarvitaan lisää käyttäjätunnuksia, ole yhteydessä Kespron asiakaspalveluun: kespro.asiakaspalvelu@kesko.fi tai 0105324300. Uusien tunnusten avaamiseen tarvitaan Kespron asiakasnumero(t), käyttäjien nimet ja sähköpostiosoitteet.

HUOM! Ruuhkan välttämiseksi, jos aikeissasi on päivittää vain jo käytössä oleva Kespro-tunnus, teethän sen itse Kespronetin kirjautumissivun kautta.

Muutos parantaa palveluja

Käyttäjätunnusten muutos johtuu Kespron digitaalisten palveluiden kehitystyöstä, jolla parannamme verkkopalvelumme tietoturvaa sekä mahdollistamme saumattoman kirjautumisen jatkossa myös tuleviin palveluihimme. Kespro-tunnusta pilotoidaan parhaillaan muutamien ravintoloiden kanssa.

Kespro asiakaspalvelu
kespro.asiakaspalvelu@kesko.fi
Puhelin* 0105324300
Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 07.30 – 18.00 sekä lauantaisin 08.30 – 15.30

  • Kesko-konsernin 01053-alkuisiin numeroihin matkapuhelimista ja lankaliittymistä soitetut puhelut maksavat 8,35 senttiä/puhelu + 12,09 senttiä/minuutti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä