Kespro Digiraati

Digiraadissa pääset vaikuttamaan Kespron verkkopalveluiden kehitykseen ja kuulet ensimmäisenä uusista palveluista ja ominaisuuksista.

Digiraadissa pääset vaikuttamaan Kespron verkkopalveluiden kehitykseen ja kuulet ensimmäisenä uusista palveluista ja ominaisuuksista.

Liity Digiraatiin

Digiraadin jäsenenä saat sähköpostiisi uutisia digipalveluista neljä kertaa vuodessa sekä kyselyitä Kespron palveluiden parantamiseen liittyen.

Jäsenyys ei sido kehitystoimintaan ja voit poistua listalta koska tahansa.


Liity Digiraatiin

Osallistu heti kehitykseen

Kespronetin käytöstä julkaistiin uudet ohjevideot. Näet videot ja pääset vaikuttamaan niihin vastaamalla kyselyyn painikkeen takaa!


Katso videot ja anna palautetta

Anna avointa palautetta

Mikä Digiraati?

Vaikuta Kespron palveluihin

Digiraadissa pääset osallistumaan Kespron digitaalisten palveluiden kehitykseen. Verkkokauppa Kespronetiä ja muita digitaalisia palveluitamme kehitetään aina paremmiksi.

Palveluita kehitetään asiakas edellä, ja siksi Digiraatilaisena palautteesi ja kommentisi ovat ensiarvoisen tärkeitä!

Kuule ensimmäisenä uusista palveluista

Palveluvalikoimaa ollaan täydentämässä kumppanipalveluilla sekä ravintoloiden ja muiden horeca-toimijoiden arkea tukevilla järjestelmillä.

Digiraadissa kuulet ensimmäisenä näistä uusista palveluista ja pääset vaikuttamaan niiden kehitykseen. Raatilaisia kutsutaan myös uusien palveluiden testikäyttäjiksi!

Uutta digipalveluissa

Lääkäri, tarjoilija ja kirjanpitäjä seisovat pahvilaatikoissa ravintolan edessä.

Palvelut tukkuhintaan Kesprosta

Katso myös...